Lenka Fedorová Kultúra

Nový týždeň láka do ulíc: Vyberte sa na Cassovia Folkfest, Art Film či stand up

Víkend zbehol ako voda, avšak metropola východu aj počas aktuálneho týždňa láka množstvom zaujímavých podujatí. Vybrali sme TOP 5, na ktorých by ste nemali chýbať.

Ilustračný obrázok k článku Nový týždeň láka do ulíc: Vyberte sa na Cassovia Folkfest, Art Film či stand up
Zdroj: Dnes24.sk

CASSOVIA FOLKFEST

22. – 25. júna 2017, Košice

Obľúbený folklórny festival sa v Košiciach dožíva svojho 36. ročníka. Aj v tomto roku sa môžu návštevníci tešiť na tradičné trhy, Jubilejnú karičku, haluškový festival, Jánsky večer, či vystúpenia detských folklórnych súborov.

ART FILM FEST

Do 26. júna 2017, Košice, Akcie v Košiciach

Art Film Fest sa každoročne odohráva v Košiciach, kde v miestnych kinách prezentuje populárne aj menej známe diela miestnej a svetovej kinematografie. Festival sprevádzajú autogramiády, diskusie, koncerty a workshopy.

VÝSTAVA SVET V 3D

Do 25. júna 2017 09:00 – 20:00, OC Cassovia

Miroslav Morvay sa začal fotografovaniu venovať vo svojich 14-tich rokoch. Približne v roku 2010 ho nástupom nových technológií zaujala možnosť fotografovania vo formáte 3D. Od tohto obdobia až dodnes sa aktívne venuje 3D fotografii. Výstava potrvá do 25. júna 2017.

STAND UP S IVOM LADIŽINSKÝM

19. júna 2017 o 20:30, Tabačka KulturFabrik

Stand-up komik Ivo Ladižinský patrí na Slovensku medzi špičku v tejto čoraz viac obľúbenej forme zábavy. So svojím vystúpením tak príde rozosmiať aj košické publikum.

FASHION MEETS ART FILM FEST

23. júna 2017 o 19:00, Košice Zdá sa, že v júni sa v Košiciach s festivalmi roztrhlo vrece. K filmovému či folklórnemu festivalu tak pribudne aj festival zameraný na módu.

Foto: Ilustračné

Zdroj: kamdomesta.sk/ko­sice

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM