Lenka Fedorová Kultúra

Nový týždeň pred nami: Kam sa vybrať v Košiciach?

Zdá sa, že počasie sa uprostred mája umúdrilo, a tak by bola škoda nevyužiť ho. Aj v tomto týždni pozývajú Košice na viacero podujatí. Inšpirujte sa tipmi našej redakcie.

Ilustračný obrázok k článku Nový týždeň pred nami: Kam sa vybrať v Košiciach?
Zdroj: Festival Slovenské hrady

TUKE FEST – MAJÁLES KOŠICE

16. mája 2017, Košice

Aj v tomto roku sa stretnú košickí vysokoškoláci na najobľúbenejšom študentskom festivale. Účinkujú: MAJK SPIRIT, INE KAFE, HEX, GLADIATOR, HELENINE OČI a IN TIME.

NA PERÓNE: NA STÁŽ!

17. mája 2017 o 19:00, Tabačka KulturFabrik

Autorská inscenácia Divadla NA PERÓNE o nich, o vás a o nás.. O hľadaní rozdielov medzi ľuďmi. O tolerancii a neznášanlivosti. O tom, kto je naozaj zodpovedný za naše problémy. A o tom, ako ich (ne)vieme spoločne riešiť. MY, VY ONI.

KOŠICKÁ NOC MÚZEÍ A GALÉRIÍ 2017

20. mája 2017 o 17:00 – 00:00, Košice

Osem košických múzeí a galérií pripravuje bohatý program, ktorý prinesie návštevníkom kúsok histórie. Vďaka nim ožijú známe košické osobnosti.

MEDZINÁRODNÝ DEŇ KORYTNAČIEK

20. mája 2017, ZOO – Kavečany

Svetový deň korytnačiek je iniciovaný od roku 2000 organizáciou American Tortoise Rescue, ktorá sa venuje záchrane a ochrane korytnačiek. Príďte ho osláviť do košickej zoo už 20. mája.

DNI TERASY 2017

Do 25. mája 2017, Terasa Košice

Uprostred mája tak Terasa pozýva na pivný festival, športové a spevácke súťaže, nočné kino, živú farmu i slávnostné udeľovanie ocenení významným osobnostiam Terasy.

62. KOŠICKÁ HUDOBNÁ JAR 2017

Do 24. mája 2017, Košice

62. ročník medzinárodného festivalu Košická hudobná jar (KHJ) bude pozostávať z viacerých jedinečných projektov. Mnohé diela zaznejú v Košiciach prvýkrát, predstavia sa umelci svetových kvalít.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM