Alexandra Kolínská Kultúra

Nový týždeň v Košiciach má čo ponúknuť: Tešte sa na mikulášske akcie a nielen to!

Nesedieť kdesi v byte či v dome, ale vyraziť si von, to dokáže neraz príjemne človeka osviežiť a dodať mu nových síl. A v Košiciach tak môžete učiniť aj v priebehu tohto týždňa. Pozrite, aj toto sa u nás chystá...

Ilustračný obrázok k článku Nový týždeň v Košiciach má čo ponúknuť: Tešte sa na mikulášske akcie a nielen to!
Zdroj: Dnes24.sk

VIANOČNÉ TRHY PRED AUPARKOM 2015

30.11.-23.12.2015, OC Aupark Košice

Vstánkoch na vás čakajú všetky klasické vianočné dobroty v tradičnom aj netradičnom prevedení. Pochutnať si môžete na varenom vínku a medovine, pravých maďarských langošoch, zeleninovom boršči a kapustnici alebo na sladkých dobrotách a horúcej čokoláde.

VIANOČNÁ DRÔTENÁ OZDOBA

02.12.2015, o 16:30, Výmenník Štítová

Naučte sa vyrábať vianočné ozdoby z drôtu. Môžete si vyrobiť hviezdičku, alebo rybičku, alebo zvonček, alebo anjelika.

FASHION LINES

02.12.2015, 19:00 – 20:30, Kasárne Kulturpark

Módna návrhárka Ida Sándor, ktorá tvorí a pôsobí v Košiciach, ukončí tohtoročnú sezónu autorskou módnou prehliadkou „Fashion lines“ v priestoroch Kasární/Kulturparku v Galérii Alfa. Venuje sa prevažne individuálnej tvorbe na mieru pre konkrétnu klientku. Svoje kolekcie prezentuje na prestížnych módnych akciách na Slovensku aj v zahraničí.

PREDVIANOČNÝ KONCERT

04.12.2015 o 20:0­0, HalmiCaffe

Nenechajte si ujsť posledný tohtoročný košický koncert pánov pesničkárov, Martina Geišberga a Nanyho Hudáka. Martin Geišberg – Vyštudovaný dramaturg, originálny textár, charizmatický hodobník a expresívny spevák. Syn otca a otec dcéry. Pesničkár, ktorý s noblesou stredovekého barda, odomyká zákutia slovenčiny. Nany M. Hudák – Pesničkársky samorast, vzácna kombinácia divokého výzoru a krehkej poetickej duše. Spontánny a bezprostredný na pódiu aj v zákulisí.

MIKULÁŠSKA PARTY

04.12.2015 o 21:0­0, Hotel Yasmin

Mikulášska párty pre dospelých vás čaká v hoteli Yasmin, kde sa môžete tešiť na Tanečné animácie Dance Animation a ako darček nebude chýbať ani Welcome drink.

TABAČKA NIGHTS: ABSOLUT ELECTRIK

04.12.2015 o 21:0­0, Tabačka KulturFabrik

B-Complex – Jeden z našich najúspešnejších interprétov za hranicami Slovenska. Vypredal koncerty na Novom Zélande, Holandsku, Belgicku, Austrálii, Anglicku, Los Angeles atď. Changing Faces – Mladá elitná producentka z Piešťan, ktorej sety ste mohli zažiť na akciách v Rakúsku, Nemecku, Českej republike a samozrejme aj u nás na Slovensku. Duall – Dj z Prešova, ktorý už sedemnásť rokov objavuje čaro elektronickej hudby a ide mu to fantasticky. Kelso – Mladý talentovaný slovenský DJ hrajúci na vinyloch, tiež známy ako rezident na akciách v košickej Tabačke Kulturfabrik.

SEXI MIKULÁŠKY

05.12.2015 o 21:0­0, Jazz Club

Kedy, keď nie na Mikuláša majú prísť pravá a ľavá ruka Mikiho, aby každému z Vás kto zarecituje básničku, zaspieva pesničku odovzdali za odmenu chutnú maškrtu, každému sa ujde.

MIKULÁŠ NIGHT PARTY

05.12.2015 o 21:0­0, Retro cult club

Príďte si s nami vyskúšať generálku na Vianoce, kedy sme všetci veselí a tešíme sa na sviatky. V Retre budete mať možnosť tancovať na mikulášsky live set resident Dj Milana Knapíka. A ako sa patrí na takýto deň, bude aj prekvapenie. My Vám ho prezradíme, bude na Vás čakať Desperado Team.

MIKULÁŠ V OC GALÉRIA

05.12.2015 o 15:0­0, OC GALÉRIA SHOPPING

Začiatkom decembra do Galérie už tradične zavíta Mikuláš. Ten príde už 5.12. od 15:00 hod. aj so svojim stálym sprievodom – anjelom a čertom – aby obdaril všetky detičky, ktoré si k nám v ten deň nájdu cestu.

ROZPRÁVKOLAND

06.12.2015 o 17:0­0, Steel Aréna

Deväťdesiatminútová show plná rozprávkových postavičiek a piesni pre deti. V hlavných úlohach sa predstavia ŠMOLKOVIA, MINIDISCO show – po prvý krát známe hity z MINIDISCO v slovenčine a nebudú chýbať ani KIKI a RIKI.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM