Lukáš Zavacký Šport

Obrovská šanca pre futbalové talenty: V Košiciach ich budú trénovať koučovia zo slávneho Juventusu

Už onedlho sa mladí futbalisti môžu ukázať! Do nášho mesta zavítajú tréneri z Juventusu Turín a v rámci kempu im budú pomáhať rozvíjať ich talent.

Ilustračný obrázok k článku Obrovská šanca pre futbalové talenty: V Košiciach ich budú trénovať koučovia zo slávneho Juventusu
Zdroj: TASR

Zúčastnia sa ho deti od 7 do 17 rokov v termíne od 10. do 15. júla 2016. Trénovať ich budú traja koučovia zo spomenutého klubu, ktorý sa stal druhým najlepším v Európe v 20. storočí a ktorý má viac ako storočnú históriu.

Talianske mužstvo totiž získalo v svojej celkovej ére viac ako 50 titulov na domácej i medzinárodnej scéne. V svojej krajine je najúspešnejším spomedzi všetkých účastníkov. Na Slovensku si otvorilo svoju akadémiu, v rámci ktorej sa bude kemp odohrávať.

„Pre mladých futbalistov sa otvárajú dvere a nové príležitosti stať sa členom futbalovej rodiny bianco-neri. Futbalistov Juventus Academy Košice budú sledovať talianski tréneri a skauti, tí najlepší dostanú príležitosť ukázať svoj talent priamo v Juventuse Turín,“ píše sa na oficiálnej stránke tejto akadémie.

Partnerom niekoľkodňového podujatia je združenie z nášho mesta, ktoré vystupuje pod názvom Vráťme deťom šport do Košíc. Okrem metropoly východu sa tento kemp uskutoční i v Slovenskom Grobe – v obci v okrese Pezinok.

Chcete vedieť, čo je v košickom športe nové, aké udalosti sa pripravujú alebo prečítať si o ňom rôzne zaujímavosti? Pridajte sa do facebookovej skupiny v tomto odkaze a nič podstatné vám už nikdy neunikne.

Môže vás zaujímať:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM