Lenka Fedorová Správy

Obyvatelia Košíc sa rozhovorili: Takto oslávime sviatok zaľúbených!

Valentín už doslova klope na dvere. Obyvatelia nášho mesta nám prezradili, ako tento sviatok zaľúbených oslávia.

Ilustračný obrázok k článku Obyvatelia Košíc sa rozhovorili: Takto oslávime sviatok zaľúbených!
Zdroj: TASR

Blížiaci sa sviatok všetkých zaľúbených je už cítiť na každom kroku. 14. február je dňom, ktorý mnohé páry využívajú na to, aby oslávili svoju lásku a naplno jej venovali spoločné chvíle. Opýtali sme sa preto Košičanov, aké sú ich plány na sviatok sv. Valentína.

V kine

Jaroslav (27), ktorý pracuje v IT firme má, zdá sa, vo svojich plánoch jasno. Ako prezradil, nakoľko sú spolu s jeho priateľkou milovníkmi komixových hrdinov, na Valentína zavítajú do kina. ,,V kine bude premiéra Blackpantera, takže sa už teraz nevieme dočkať, ako si ho vychutnáme. Valentín jak vyšitý," prezradil so šibalským úsmevom Jaroslav.

Naopak, domáce pohodlie volí v tento sviatok študentka Janka (22), ktorá chystá filmový večer.,,Nejaké extra plány s priateľom nemáme, ale máme taký zvyk, že na Valentína si robíme filmový maratón, takže asi to tak bude aj teraz. Premýšľame nad Pánom prsteňov," zamyslela sa Janka.

Pre našu redakciu sa rozpovedal aj vodič Peter (40). ,,Nejako špeciálne s manželkou Valentína neoslavujeme, ale určite pošleme deti k babke a urobíme si aspoň jeden deň v roku večer len pre seba. Manželka už dlho rozpráva o tom, že by išla do divadla, takže asi jej toto prianie splním práve na Valentína. Samozrejme kytička nesmie chýbať," zveril sa nám.

Karaoke

Medzi respondentmi sa však našli aj takí, ktorí sa rozhodli zahodiť zaužívané stereotypy a skúsiť niečo nové. ,,My plánujeme tento rok vyskúšať niečo iné. Doteraz sme chodili len klasika na večeru, ale tento rok sme si povedali, že pôjdeme na bowling. Veľmi sa na to tešíme, keďže sme to ešte ani ja, ani priateľka v živote nehrali," smeje sa zvárač Pavol (35).

Stráviť Valentín netradične sa rozhodla aj učiteľka Katka (27).,,S priateľom si lásku vyznávame každý deň, takže sme si povedali, že tento rok pôjdeme s priateľmi na karaoke. Nie je to nič romantické, ale aspoň bude sranda, užijeme si večer a ktovie, možno ma tam priateľ prekvapí aj zaspieva niečo špeciálne pre mňa," prezradila nám Katka.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Košíc a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM