Hokej

Oceliari sa postavia proti svojmu najväčšiemu rivalovi: Ako sa dostať na hokej so Slovanom zadarmo?

Košice zažijú opäť súboj so svojím najväčším rivalom z hlavného mesta. V Steel aréne sa totiž predstaví Slovan Bratislava, ktorý si na košickom ľade zahral naposledy pred dvoma rokmi. Kto si bude môcť vychutnať tento zápas zadarmo?

Ilustračný obrázok k článku Oceliari sa postavia proti svojmu najväčšiemu rivalovi: Ako sa dostať na hokej so Slovanom zadarmo?
Zdroj: TASR

Prípravný duel tradičných hokejových rivalov HC Košice – HC Slovan Bratislava sa uskutoční v stredu 6. augusta. Ako uvádza oficiálna internetová stránka HC Košice, všetci držitelia permanentiek, ktorí si dobijú alebo zakúpia permanentku na novú sezónu do 30. júna, budú mať vstup na prípravný zápas zadarmo. Ostatní košickí fanúšikovia si môžu zakúpiť vstupenky od pondelka 2. júna v sieti Ticketportal aj v pokladni košickej Steel arény.

Posledný vzájomný zápas odohrali obaja súperi v sezóne 2011/2012, od ročníka 2012/2013 pôsobí Slovan Bratislava v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL). V histórii sa tieto dva mužstvá stretli stošesťdesiat­dvakrát, pričom 73 zápasov skončilo v prospech oceliarov, šesťkrát sa tímy rozišli zmierlivo a 83 stretnutí získal Slovan vo svoj prospech.

Foto: ilustračné

Zdroj: Webnoviny.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM