Erik Bojničan Krimi Krimi

Ohnivá noc v Košiciach: Autá horeli na B. Nemcovej aj Vodnej ulici!

Červený kohút zakikiríkal priamo v našom meste. Mercedes podľa polície zhorel úplne a chytili sa od neho ďalšie dve autá a okrem toho horel aj Passat! To ale nie je všetko.

Ilustračný obrázok k článku Ohnivá noc v Košiciach: Autá horeli na B. Nemcovej aj Vodnej ulici!
Zdroj: TASR

V našom meste bolo poriadne horúco. Červený kohút má na svedomí osobné autá. Včera 23.9.2015 v skorých ranných hodinách došlo podľa mužov zákona k požiaru osobného motorového vozidla zn. Mercedes Benz na ulici B. Nemcovej v Košiciach, ktoré úplne zhorelo.

Ako uviedla hovorkyňa KR PZ v Košiciach Jana Mésarová, od horiaceho vozidla došlo k vznieteniu vedľa zaparkovaných vozidiel zn. Renault Laguna a Kia Ceed, u ktorých došlo k obhoreniu iba niektorých častí.

Rovnako včera 23.9.2015 približne o 5,20 hodine došlo podľa mužov zákona aj k ďalšiemu požiaru osobného motorového vozidla, ktorým bol VW Passat na Vodnej ulici v Košiciach.

„Požiarom došlo k úplnému vyhoreniu interiéru. Požiarom bola poškodená aj kamera mestskej polície a okno na prízemnom byte. Majiteľovi vozidla vznikla škoda vo výške 3.000 eur,“ povedala Mésarová.

Poškodeným majiteľom vozidiel požiaru na B. Nemcovej podľa policajtov vznikla doposiaľ presne nezistená škoda a poškodením okna na Vodnej ulici vznikla spoločenstvu vlastníkov bytu škoda vo výške 10.000 eur a poškodením kamery škoda v doposiaľ nezistenej výške.

Zo skutku je podľa hovorkyne podozrivý 33-ročný muž z Košíc, majiteľ vozidla, ktorý bol umiestnený do cely policajného zaistenia, v danej veci prebiehajú procesné úkony. „Poverený príslušník PZ v oboch prípadoch začal trestné stíhanie pre prečin poškodzovania cudzej veci. Polícia sa prípadoch pracuje a vykonáva úkony pre náležité objasnenie skutkového stavu veci,“ uzavrela Mésarová.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM