Alexandra Kolínská Kultúra

Open Fest III v Amfíku: Hviezdami budú tieto známe rockové kapely!

Rockerov nikdy nič neodradí od chuti zahrať svojim fanúšikom. Môžu sa začať tešiť na festival, ktorý prinesie zaujímavé kapely a na záver vzácneho hosťa. Prekaziť im to nemôže ani zlé počasie. Ale pripravte sa na poriadnú rockovú búrku!

Ilustračný obrázok k článku Open Fest III v Amfíku: Hviezdami budú tieto známe rockové kapely!
Zdroj: TASR

Na koncert príde skvelá slovenská Metalinda, ktorú predstavovať ani netreba, so svojimi slávnymi hitmi. Stálica slovenskej hudobnej scény, na ktorej sa objavuje od roku 1983, tak ako doteraz, svojich priaznivcov určite nesklame. A čo sa týka prípadnej sprchy z oblohy, svoje prianie vyslovili už na svojom albume No 13 v duete s Jožom Rážom s názvom Nebo zastav dážď. Snáď ho zastaví, keby náhodou začalo liať.

Zažijeme poriadny rock

„Všetci si prajeme, aby ani kvapka nepokazilo vystúpenie pod širákom 20. septembra. Jedno sa však dá sľúbiť určite, keďže počasie je nevyspytateľné, že či za mokra alebo v suchu, to bude bomba koncert a keby nebol v amfiku určite by opadávala omietka z múrov pri rockovom hluku. Ale to nehrozí. Odpadávať budú iba fanynky zo svojich idolov, čo ku rockerom neodmysliteľne patrí. K životu preberú aj mŕtveho,“ píšu organizátori z K13 – Košické kultúrne centrá.

Zahrajú si aj tieto mená

Okrem Metalindy sa na pódiu objavia Challenge & Braňo Mojsej, ktorému sa v ostatnom období darí nielen ako hudobníkovi, ale aj ako autorovi knihy Vytriezvenie, ktorá ho posunula na druhú priečku najčítanejšieho slovenského spisovateľa. Predalo sa už 14-tisíc výtlačkov tohto bestselleru. V amfiku to rocker roztočí na plné obrátky.

„Rytmický rock predvedú aj chalani z domáceho Podfucku. Srdcia metalistov poteší kapela z Veľkého Krtíša Midnight Scream, ktorá má za sebou už bohatú hudobnú históriu. Atmosféru septembrového festivalu OPEN FEST III. obohatí svojim vystúpením aj ďalšia košická melodic power metalová kapela Rightdoor,“ dodávajú K13.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM