Lenka Fedorová Rôzne

Organizátori v miernom šoku: V centre Košíc 3 krát viac motorkárov, ako čakali! VIDEO

Poriadne dlhá kolóna neunikla pozornosti Košičanov. Nablýskané mašiny a hluk upravených motorov sa v centre metropoly východu jednoducho nedali prehliadnuť. Pozrite si video od nášho čitateľa.

Ilustračný obrázok k článku Organizátori v miernom šoku: V centre Košíc 3 krát viac motorkárov, ako čakali! VIDEO
Zdroj: Dnes24.sk

Toto sa v Košiciach nevidí každý deň. Prekvapení Košičania sa v stredu podvečer mohli pokochať pohľadom na poriadne dlhú kolónu motorkárov. Ulice mesta tak zaplnil zvuk motorov, svoju jazdu ukončili na Hlavnej.

Maroš Karabáš, ktorý pomáhal s organizovaním spanilej jazdy opísal pre Košice24 trasu, ktorú motorkári absolvovali.

Svoju púť začali na Furči pri Lidli, pokračovali na Prešovskú, Južné nábrežie, Nižné kapustníky, Južnú triedu, Námestie osloboditeľov, cez Hlavnú ulicu až sa dostali k Immaculate, kde prebiehalo fotenie a poďakovanie.

Podľa Karabáša prišiel s myšlienkou Erik Duda, ktorý celú akciu „spískal“. Spolu s Michaelou Bodóovou, Ivanou Dudovou a Jánom Vargusom sa teda postarali o dokonalé dielo.„Predpoklad bol 60 motorkárov, nakoniec rátame, že ich prišlo okolo 200,“zhodnotil akciu Karabáš.

„Akcia sa konala pre dievčinu Ivanku Papiernikovú, ktorá trpí vážnou chorobou, jej príbeh bol odvysielaný aj v televízii. Zistili sme, že je veľká fanúšička motoriek, a tak sme jej zorganizovali takéto prekvapenie,“ vysvetlil Karabáš.

Ulice Košíc zaplnilo viac ako 150 motorkárov
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM