Michal Lendel Hokej

Originálne fandenie hokejistom pri Košiciach: Pozrite si skandovanie, ktoré má neskutočný štýl

Každý fanúšik veľmi dobre pozná slová hymny slovenského hokejového tímu Nech Bože dá. No kreativita východniarov nepozná hranice a tak je tu ďalší chytľavý song. My si Slovensko nedáme, znie z hrdiel hokejových fans z košického okolia. A vo veľkom štýle, veď si to pozrite.

Ilustračný obrázok k článku Originálne fandenie hokejistom pri Košiciach: Pozrite si skandovanie, ktoré má neskutočný štýl
Zdroj: YouTube.com

Náročný slovenský divák sa už určite nevie dočkať začiatku hokejového turnaja v Soči, na ktorom sa predstavia tie najjagavejšie hviezdy. Medzi nimi sa nestratí ani výber spod Tatier, síce oklieštený o niektorých výnimočných hráčov, ale určite nabudený na výborné výkony. K tým im samozrejme pomôžu aj fanúšikovia, ktorých má naša reprezentácia naozaj hojne.

V tomto ohľade sú skutočne jedineční obyvatelia Trsteného pri Hornáde, ktorých hokej jednoducho baví. A tak ním v týchto dňoch žijú skutočne naplno. My si Slovensko nedáme, znie vo videu fanúšikov, ktorí sa takto rozhodli pridať ruku k dielu a podporiť hokejovú atmosféru u nás. A to sa im aj podarilo, veď si pozrite, ako to pred kamerou rozbalili :)

Originálne fandenie hokejistom pri Košiciach
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM