Miroslav Pomajdík Krimi

Otrasná lúpež v rodinnom dome: Muž (59) zostal po brutálnom prepade v kóme!

Prípad, z ktorého doslova mrazí! V obci Žakarovce došlo k lúpežnému prepadnutiu, po ktorom podľa polície zostal 59-ročný muž zo Žakaroviec v kóme.

Ilustračný obrázok k článku Otrasná lúpež v rodinnom dome: Muž (59) zostal po brutálnom prepade v kóme!
Zdroj: TASR

K dráme došlo 11. septembra okolo 22:00 hodiny, policajti sa však o otrasnom čine dozvedeli minulý štvrtok. Podľa polície štyria páchatelia pristúpili k 59-ročnému mužovi zo Žakaroviec pred jeho domom a bez použitia násilia mu ukradli 100 eur. Po krádeží ušli, no nie nadlho.

„Následne sa o cca 20 minút vrátili a cez neuzamknutú vchodovú bráničku vošli do dvora rodinného domu okradnutého muža. Opäť k nemu pristúpili a fyzicky ho napadli údermi do oblasti hlavy a tela. Následne mu ukradli ďalších 100,– eur,“ informoval hovorca košických policajtov Alexander Szabó.

Muž po útoku ostal v bezvedomí a momentálne je hospitalizovaný v nemocnici na oddelení JIS. Policajti zorganizovali rozsiahle pátranie, pri ktorom zadržali štyroch podozrivých ešte v ten istý deň. „Vyšetrovateľ Policajného zboru štyroch Žakarovčanov vo veku od 15 do 37 rokov obvinil zo zločinu lúpeže a prečinov krádeže a porušovania domovej slobody,“ dodal Alexander Szabó.

Pri dokázaní viny im hrozí trest odňatia slobody na 3 až 8 rokov, u dvoch mladistvých sa trestná sadzba znižuje na polovicu.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM