Alexandra Kolínská Krimi

Pacient (46) v košickej nemocnici skončil v plameňoch: Údajne sa vznietila posteľ, na ktorej ležal

Dráma sa odohrala v košickej nemocnici, na psychiatrickom oddelení. Pacient (46) sa podľa polície, z doteraz neobjasnených príčin ocitol v plameňoch v plameňoch.

Ilustračný obrázok k článku Pacient (46) v košickej nemocnici skončil v plameňoch: Údajne sa vznietila posteľ, na ktorej ležal
Zdroj: Webnoviny.sk

Polícia vyšetruje skutok ku ktorému došlo krátko pred 23:00 hodinou na oddelení jednej z košických nemocníc. „Za doposiaľ presne nezistených okolností došlo k vznieteniu postele na ktorej hospitalizovaný Košičan (46) ležal. Požiarom utrpel mnohopočetné popáleniny s doposiaľ presne nezistenou dobou liečenia,“ povedal krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

„Na našom psychiatrickom oddelení došlo k tejto nešťastnej udalosti,“ potvrdila hovorkyňa Univerzitnej nemocnice Košice Ladislava Šustová podľa pluska.sk.

Muža mali do nemocnice priviezť, podľa portálu, v stave vysokej opitosti a dokonca ho mali pre agresivitu pripútať k posteli. Popruhy sa mu ale malo podariť uvoľniť, a potom vraj náhle vzbĺkol. Počas celej doby od personálu pýtal cigarety. Prečo ale zhorel si nikto nevie vysvetliť, prístup k zapaľovaču nemal. Popáleného ho previezli do košickej Šace.

„Ide o 46 ročného pacienta, ktorý bol v stave veľmi ťažkej opitosti, mal v krvi šesť promile alkoholu. Priviezli ho s popáleninami tretieho stupňa na 84 percentách tela,“ povedal riaditeľ nemocnice v Košiciach – Šaci Juraj Vančík. „Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví. Bližšie okolnosti tohto skutku sú premetom vyšetrovania,“ dopĺňa pre košice24 krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

Prípad sa stal vo štvrtok 18. septembra.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM