Lukáš Zavacký Rôzne

Pár krokov od rušných ulíc a iný svet: 3 miesta v Košiciach a okolí ideálne na opekačku

Plánujete si vyjsť niekam do prírody? Nechcete, aby to všetko ostalo iba pri túre? Môžete si ju spojiť s opekačkou. Prinášame 3 miesta v Košiciach a okolí na ňu priam ideálne.

Ilustračný obrázok k článku Pár krokov od rušných ulíc a iný svet: 3 miesta v Košiciach a okolí ideálne na opekačku
Zdroj: TASR

Klobása, slanina, cibuľa – na ohni sú tieto lahôdky naozaj úžasné. Prečo sa teda niekam nevybrať a nedopriať si ich takto netradične? Lokalít na spomínanú aktivitu je u nás požehnane. My sme si pre vás vybrali tie najobľúbenejšie.

Na Bankove

Nie len jedno, ale množstvo. Na Bankove možno nájsť naozaj veľa ohnísk. Ľudia sem chodia veľmi radi, pretože sú v lese. Pekná príroda môže totiž každého odbremeniť aj od stresu. Nachádzajú sa tu drevené lavičky. Blízko zastavuje autobus, teda doraziť sem nie je náročné. Ak niekoho opekanie omrzí, je tu i minigolf.

Pod Vyhliadkovou vežou Hradová

Neďaleko zoologickej záhrady je ďalšie takéto miesto. A to pod Vyhliadkovou vežou Hradová. Pôvodne sa na ňom nachádzal známy a otázkami zahalený Košický hrad. Dostanete sa k nemu cez krásny les. Obyvatelia metropoly východu sem chodia tiež kvôli trom zmieneným atrakciám. Ale posedenie pri ohni je samo o sebe skvelé.

Na Jahodnej

Že na Jahodnú sa chodí len sánkovať či lyžovať? Tak to nie je pravda. Podobne ako na Bankove, aj tu je nespočetne ohnísk, pri ktorých si môžete užiť voľné chvíle s rodinou, kamarátmi alebo partnerom. Spoje sem premávajú. Keď sa už ale poriadne najete, dávajte si pozor, keď sa bude vracať. Zákruty môžu v každom jedlo pekne premiešať.

Môže vás zaujímať:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM