Lenka Fedorová Šport

Parádny úspech rodáčky z Košíc: Dotiahla to až na svetový vrchol v nádhernej disciplíne

Slovenskej reprezentantke v bikini fitnes sa podaril fenomenálny úspech. V súťaži pokorila všetkých súperov a stala sa tak absolútnou víťazkou prestížneho podujatia.

Ilustračný obrázok k článku Parádny úspech rodáčky z Košíc: Dotiahla to až na svetový vrchol v nádhernej disciplíne
Zdroj: TASR

Slovenka Saskia Cakoti (na fotke vľavo) sa môže právom hrdiť titulom absolútna víťazka prestížnej súťaže Olympia Amateur. V súťaži v Španielsku zdolala všetky súperky a tak sa môže rodáčka z Košíc tešiť z krásneho prvého miesta.

Svojím víťazstvom nielen potvrdila výbornú formu, ale po domácom triumfe v Žiline na IFBB Diamond Cupe už druhýkrát získala možnosť požiadať o profesionálnu licenciu. V súboji zdolala päť víťaziek ostatných kategórií bikiny fitnes, čím nadviazala na jej tromf zo Žiliny.

Na súťaži v Španielsku s ňou štartovalo viacero Slovákov, z ktorých bol najúspešnejší Norbert Zajac, ktorý sa umiestnil na druhom mieste v kulturistike do 85 kíl.

„Mám dobrú formu a bola by hlúposť neštartovať v Španielsku. Je to aj mojou povinnosťou voči sponzorom. O Pro kartu požiadam až na jeseň, aby som ju mala v jarnej časti sezóny 2017,“ uviedla Saskia Cakoci pre špecializovanú stránku eastlabs.sk.

Rodáčka z Košíc po víťazstve neskrývala radosť z víťazstva. Podľa jej slov je víťazstvo spoločným úspechom všetkých, ktorí sa na jej príprave podieľali. Už na predošlej súťaži v Žiline si vybojovala právo pridať sa k profesionálkam a triumfom v Španielsku to len potvrdila.

Zdroj: Dnes24/emskosice.sk

Foto: Ilustračné

Môže vás zaujímať:

Hokejový brankár Staňa sa rozhodol ukončiť kariéru: Prezradil, čo ho k tomu viedlo

Nečakaná správa v Good Angels: Budúca sezóna bez Euroligy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM