Monika Földešiová Rôzne

Penzión Maják: Kvalita, nízka cena i skvelá kuchyňa

Útulný penzión v blízkosti centra Banskej Bystrice ušitý presne na vašu mieru! Chodievate na služobné cesty? Alebo si len chcete oddýchnuť so svojou rodinou mimo mesta? Penzión Maják je vhodný ako pre rodiny s deťmi tak aj firemné akcie. Presvedčte s

Prečo nestráviť príjemný pobyt priamo v srdci Slovenska a tam, kde sa o vás najlepšie postarajú? Práve v Banskej Bystrici si môžete dopriať oddych a komfort v jednom.

Penzión Maják vám ponúka kvalitné ubytovanie za nízku cenu, k dispozícii sú 2– a 3– lôžkové izby i apartmány. Samozrejme je tu možnosť stravovania, vybrať si môžete z tradičnej slovenskej i typickej talianskej kuchyne. K dispozícii je počas teplých dní aj terasa s možnosťou grilovania. V penzióne je možné zorganizovať aj teambuildingy, školenia a iné spoločenské udalosti.

Okolie ponúka rekreačné možnosti ako turistika v okolí Nízkych Tatier, krytá plaváreň ale aj plážové kúpalisko, historické centrum v Banskej Bystrici, hvezdáreň… Naopak v zimnom období môžete využiť možnosť lyžovania v oblasti Králiky, Tajov, Selce i Donovaly.

Príďte sa presvedčiť sami o našom komforte a kvalite. Viac informácií získate na www.penzionmajak.sk

penzion majak
6
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM