Lukáš Zavacký Krimi

Petra (50) z Košíc už obvinili zo zmiznutia 120 tisíc litrového vodojemu: Teraz má na krku ďalší mega kus!

Košičan Peter (50) si pekne zavaril. V minulosti ho podľa polície obvinili zo zmiznutia 120 tisíc litrového vodojemu, no to mu pravdepodobne nestačilo.

Ilustračný obrázok k článku Petra (50) z Košíc už obvinili zo zmiznutia 120 tisíc litrového vodojemu: Teraz má na krku ďalší mega kus!
Zdroj: TASR

Muži zákona obvinili, podľa hovorcu Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach, Alexandra Szabóa, z prečinu krádeže 50-ročného Petra z okresu Košice-okolie.

„Muž mal zverený traktor, na ktorom pracoval a ktorý v októbri 2015 z areálu rybného hospodárstva, v katastri obce Malá Lodina, odcudzil. Po obvinenom ako aj odcudzenom traktore policajti ďalej pátrajú,“ upresnil hovorca.

Ako povedal ďalej, spoločnosti spôsobil škodu vo výške 5000 eur a hrozí mu trest odňatia slobody na 6 mesiacov až 3 roky. „Na prípade intenzívne spolupracujú príslušníci kriminálnej polície s príslušníkmi Obvodného oddelenia PZ Kysak,“ doplnil A. Szabó, ktorý zároveň uviedol, že muž bol už aj v minulosti obvinený zo zmiznutia 120 tisíc litrového vodojemu v obci Čaňa.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM