Lukáš Zavacký Správy

Plážový projekt na Terase pozmenil svoj program: Najbližšie filmy, stavba hradov z piesku či futbal!

Projekt s názvom Beach Plaza Terasa sa teší veľkej obľube. Niektoré akcie sa však pre nepriaznivé počasie museli presunúť. Ako vyzerá najbližší program?

Ilustračný obrázok k článku Plážový projekt na Terase pozmenil svoj program: Najbližšie filmy, stavba hradov z piesku či futbal!
Zdroj: TASR

Návštevníci si už stihli pozrieť filmy, divadelné predstavenia, ale aj užiť Majstrovstvá Slovenska v plážovom volejbale či rodinnú nedeľu s množstvom súťaží či atrakcií pre deti. Tento týždeň (18. až 24. júl) bude o niečo bohatší.

Čítajte tiež: Medzinárodný festival tanečnej hudby v Košiciach: 50 dídžejov, Pil C a ďalšie namotávky zdarma!

V stredu sa bude premietať komédia s názvom Tigre v meste v Zuzkinom parku. Ostatné podujatia prebehnú na námestí pred OC Galéria.

Štvrtok bude od 16:00 patriť Majstrovstvám detí v stavaní pieskových hradov, od 18:00 Divadlu Kontra so svojou hrou Kamene vo vreckách. V piatok sa od 15:00 odohrá turnaj Terasa Beach Futbal Cup. Na celú sobotu sa pripravil Terasa Fitness Day s cvičeniami v rôznych štýloch a aktivitách. V nedeľu ukážu od 16:00 záchranné zložky svoju prácu.

Ďalší týždeň (25. až 31. júl) by už mal fungovať podľa zverejneného harmonogramu, o ktorom sme vás informovali v našom nedávnom článku. Všetko sa môže zmeniť len v prípade dažďa či iných nežiaducich prírodných vplyvov.

Môže vás zaujímať:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM