Alexandra Kolínská Správy

Po tragickej nehode ho odprevadia do neba: Tomášovu (†24) pamiatku si uctí motorkársky sprievod

Neďaleko Košíc sa odohrala tragická nehoda, pri ktorej žiaľ vyhasol mladý ľudský život. Nešťastie neprežil Tomáš (†24). Podľa jeho priateľov svoj život zasvätil motorkám, jedna z jázd mu bola však osudnou. Jeho blízkych teraz čaká veľmi smutná rozlúčka.

Ilustračný obrázok k článku Po tragickej nehode ho odprevadia do neba: Tomášovu (†24) pamiatku si uctí motorkársky sprievod
Zdroj: TASR

Podľa slov polície mladý motorkár (†24) sa dostal do šmyku a po páde narazil do zvodidiel. Tomáš žiaľ zraneniam na mieste podľahol. O tejto tragickej udalosti sme vás informovali v článku Tragédia pri Košiciach: Motorkár (†24) po páde narazil do zvodidiel, na mieste zahynul!

Tomášových najbližších aj priateľov motorkárskeho sveta čaká po hroznej a bolestivej udalosti posledná rozlúčka. Tomášovu pamiatku si uctí i motorkársky sprievod. „Posledná rozlúčka s Tomášom bude v piatok 24. júla 2015 o 15:00 v Plechoticiach. Stretnutie moto sprievodu bude o 14:00 na Sečovskej pumpe Slovnaft. Ďakujeme Rytieri,“ zdieľajú oznam nielen jeho známi na sociálnej sieti.

Okrem priania – Odpočívaj v pokoji – ľudia, ktorí ho poznali, prejavujú obrovskú ľútosť. „Jeden správny Rytier od nás… Ktorý nikdy nemal odísť.. Vždy budeš s nami kámo,“ píše jeden z jeho kamarátov.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM