Alexandra Kolínská Krimi

Podgurážený vodič (29) z Veľkej Idy: Narazil do zvodidiel, spolujazdec s ťažkými zraneniami!

Na košických cestách opäť úradoval alkohol za volantom. Podľa slov polície podgurážený vodič (29) narazil do zvodidiel, pri nehode sa vážne zranil jeho spolujazdec.

Ilustračný obrázok k článku Podgurážený vodič (29) z Veľkej Idy: Narazil do zvodidiel, spolujazdec s ťažkými zraneniami!
Zdroj: Policajný zbor SR

V sobotu popoludní došlo na rýchlostnej ceste R2 Košice Šaca, v časti Ludvíkov dvor, k dopravnej nehode. „Osobné motorové vozidlo značky Peugeot viedol 29-ročný vodič z obce Veľká Ida,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

„Vodič viedol vozidlo v smere zo Šace do Košíc, pričom na rovnom úseku vozovky dostal šmyk a narazil do stredových zvodidiel. Pri náraze spolujazdec (52) utrpel ťažké zranenia. Vodič bol podrobený dychovej skúške s pozitívnym výsledkom 1,58 promile,“ povedala.

„Policajti diaľničného oddelenia vodiča zadržali a umiestnili do cely policajného zaistenia,“ dodala. V tejto súvislosti muži zákona v Košiciach začali trestné stíhanie pre prečin ublíženie na zdraví a prečin ohrozenie pod vplyvom návykovej látky.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM