Tlačové správy

Pohybom za dobrú vec: V Košiciach pomáhali ku zdraviu sebe i onkologicky chorým detičkám, FOTO

Už nejaký ten rok občianske združenie Košické zlaté srdce organizuje rôzne zbierky a akcie zamerané na pomoc deťom Detskej onkológie v Košiciach. Aj teraz sa rozhodlo pomôcť, spojilo sily s 3ple Centrom v Optime v Košiciach pod vedením pani Kristíny Vencelovej.

Ilustračný obrázok k článku Pohybom za dobrú vec: V Košiciach pomáhali ku zdraviu sebe i onkologicky chorým detičkám, FOTO
7
Galéria
Zdroj: PR

V piatok 13.10. 2017 spoločne vytvorili akciu, ktorou prispeli na dobrú vec. Pohyb je neoddeliteľnou súčasťou života väčšiny ľudí. O to väčšia je radosť z pohybu, keď tým človek pomáha aj dobrej veci. „Rozmýšľali sme, ako realizovať akciu, aby ľudia urobili niečo pre seba a svoje zdravie. Keďže akcia je spojená so Svetovým dňom srdca a prevenciou pred kardiovaskulárnymi ochoreniami, no zároveň ľudia svojím konaním urobia niečo aj pre zdravie druhých. Preto sme radi, že pani Vencelová šla s nami do tejto akcie. Rozhodla sa, že všetky vyzbierané finančné prostriedky za vstup v daný deň poputujú pre Spoločnosť detskej onkológie v Košiciach,“ hovorí Viera Pencáková, koordinátorka tohto projektu. Zároveň bolo v tento deň možné si vo fitnescentre dať odmerať krvný tlak a hladinu cukru v krvi, takže návštevníci sa mohli niečo dozvedieť aj o svojom zdraví.

„Som rada, že som mohla našou aktivitou pomôcť deťom na oddelení detskej onkológie a pevne verím, že v budúcnosti sa podobná akcia opäť podarí v spolupráci s občianskym združením Košické zlaté srdce. Taktiež by som sa chcela poďakovať všetkým našim klientom, ktorí sa do akcie zapojili a s radosťou prispeli na dobrú vec,“ hovorí Kristína Vencelová, majiteľka 3ple Centrum.
Konečná suma vyzbieraná na akcii bola 815,70 eur. Finančné prostriedky boli odovzdané Spoločnosti detskej onkológie Košice. V 3ple Centre v Optime sa cvičilo, zároveň sa pomohlo tým , ktorí to najviac potrebujú a sme hrdí, že sme takúto skvelú akciu ako mediálny partner mohli podporiť.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

V Košiciach pomáhali ku zdraviu sebe i onkologicky chorým pacientom
7
Galéria
Zdroj: PR
Zdroj: PR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM