Lukáš Zavacký Krimi

Pokrok v prípade vraždy ženy (†44) v Košiciach: Otrasné zistenie, padli obvinenia!

Polícia urobila podľa vlastných slov pokrok v riešení prípadu smrti 44-ročnej ženy. Posedieť v base si môžu traja mladíci.

Ilustračný obrázok k článku Pokrok v prípade vraždy ženy (†44) v Košiciach: Otrasné zistenie, padli obvinenia!
Zdroj: TASR

Pred niekoľkými mesiacmi sme vás informovali o tom, že príslušníci zákona našli nehybné telo na ulici Alejovej v Košiciach. Známe sú však nové skutočnosti. Uviedla to krajská hovorkyňa polície, Jana Mésarová.

„Vyšetrovateľ obvinil mladých mužov z Medzeva vo veku 17, 20 a 22 rokov z obzvlášť závažného zločinu vraždy a zo zločinu znásilnenia spáchaných formou spolupáchateľstva,“ povedala J. Mésarová.

„Zistilo sa, že pred úmrtím nebohej došlo k jej znásilneniu. Pitva preukázala, že bezprostrednou príčinou smrti bol šok po úraze a krvácanie pri devastačnom poranení tváre a zlomeninách kostí lebky. Rozsiahle devastačné poranenie tváre spôsobila druhá osoba. Vzhľadom na jeho rozsah bolo smrteľné,“ doplnila hovorkyňa.

Podľa slov J. Mésarovej skončili obvinení v cele zaistenia s podnetom na ich vzatie do väzby a v prípade dokázania viny im hrozí trest odňatia slobody na 20 až 25 rokov. „V prípade mladistvej osoby sa sadzba znižuje na polovicu,“ zakončila.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM