Alexandra Kolínská Krimi

Policajt vracajúci sa zo služby chytil zlodeja pri čine: Neuveríte, akú odpoveď dostal!

Byť v správny čas na správnom mieste... Toto sa podarilo mužovi zákona, ktorý podľa polície prichytil dlhoprstého pri čine. Na otázku, čo tam robí, dostal prekvapivú odpoveď.

Ilustračný obrázok k článku Policajt vracajúci sa zo služby chytil zlodeja pri čine: Neuveríte, akú odpoveď dostal!
Zdroj: TASR

V Štedrý deň sa vo večerných hodinách zo služby vracal domov policajt (35) zaradený na Krajskom dopravnom inšpektoráte v Košiciach. „Po tom, čo na dvore v obci Čakanovce zaparkoval svoje vozidlo, zapálil si cigaretu. V tom počul ako sa neďaleko rozbilo sklo. Prešiel sa po ulici a porozhliadol sa po okolí. Na pozemku neobývaného rodinného domu spozoroval podozrivú osobu s igelitovou taškou v ruke. Podišiel bližšie a zistil, že nejde o jeho suseda, ale o jemu známu osobu, s kriminálnou minulosťou,“ uviedol krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

„Na otázku čo tu robí mu podozrivá osoba odpovedala, že ide na huby. Policajt si všimol, že jednu ruku má zakrvavenú a opýtal sa ho čo sa mu stalo. Dostal vyhýbavú odpoveď, že sa doma porezal. Na to mu však nenaletel, podozrivého muža na mieste zadržal a privolal kolegov v službe,“ povedal Szabó.

Tí podľa hovorcu hneď skontrolovali okolie a zistili, že do domu sa vlámal cez okno. „V Igelitovej taške si z domu odnášal medené káble, hadicu zo sprchy, kľučky z dverí a okien, kovovú krabičku a krabicu podpaľača. Majiteľovi domu spôsobil doposiaľ nezistenú škodu,“ dodal. Muži zákona obvinili miestneho muža (41) z prečinu krádeže. Obvinený bol umiestnený v cele policajného zaistenia a v prípade dokázania viny mu hrozí až dvojročný pobyt za mrežami

Foto: ilustračné.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM