Alexandra Kolínská Krimi

Policajti hľadajú Košičanov Máriu (41) aj Slava (32): Na krku majú rovnaký zatykač!

Polícia prosí Košičanov o pomoc po pátraní po Márii (41) a Slavkovi (32). Na obidvoch Košičanov bol vydaný príkaz na zatkutie. Preštudujte si ich fotografie a pomôžte polícii.

Ilustračný obrázok k článku Policajti hľadajú Košičanov Máriu (41) aj Slava (32): Na krku majú rovnaký zatykač!
Zdroj: Dnes24.sk

Prvou hľadanou je Mária Horská (41), ktorá má trvalý pobyt v mestskej časti Košice-Nad jazerom. „Okresný súd Košice II vydal na hľadanú príkaz na zatknutie pre prečin úverového podvodu. Hľadaná sa dlhodobo v mieste svojho trvalého ani prechodného pobytu nezdržiava a nepreberá si poštu zasielanú orgánmi činnými v trestnom konaní,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

Slavko Oczelják (32) je druhým hľadaným Košičanom, ktorý má trvalý pobyt na Stálicovej ulici v Košiciach. „Okresný súd Košice II vydal na hľadaného príkaz na zatknutie pre prečin úverového podvodu. Hľadaný sa dlhodobo v mieste svojho trvalého ani prechodného pobytu nezdržiava a nepreberá si poštu zasielanú orgánmi činnými v trestnom konaní,“ povedala Mésarová.

Akékoľvek informácie k hľadaným osobám oznámte na ktoromkoľvek oddelení Policajného zboru alebo na známom bezplatnom telefónnom čísle 158. Informácie môžete ďalej podať aj v pracovnej dobe od 07:30 hod. do 15:30 hod. na oddelení pátrania a na číslo 09619 – 31073.

Foto: ilustračné

Prezrite si foto a pomôžte polícii pri pátraní!
2
Galéria
Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM