Lukáš Zavacký Krimi

Policajti nabehli do bytu Košičanky (25) na KVP a nielen tam: Našli toho dosť!

Košickí policajti sa opäť činili. Svedčia o tom tieto dva prípady. Domová prehliadka na KVP a Nad jazerom. Muž a žena budú mať zrejme čo vysvetľovať...

Ilustračný obrázok k článku Policajti nabehli do bytu Košičanky (25) na KVP a nielen tam: Našli toho dosť!
Zdroj: TASR

Podľa zistení príslušníkov zákona si uvedená minimálne od marca tohto roka zadovažovala pervitín, ktorý ďalej distribuovala, a odpredávala v rôznych množstvách nezisteným osobám na mnohých miestach v našom meste.

„Pri domovej prehliadke na sídlisku KVP, kde obvinená býva, polícia zaistila niekoľko igelitových vrecúšok a injekčnú striekačku s obsahom bielej kryštalickej látky, respektíve neznámej sušiny. Predbežné výsledky potvrdili, že z obsahu jedného zo zaistených sáčkov bolo možné pripraviť od 64 do 255 bežných jednotlivých dávok,“ povedala krajská hovorkyňa, Jana Mésarová.

Ako uviedla v ďalšom prípade, u muža sa našla v motorovom vozidle značky Volkswagen Golf a taktiež v jeho prenajatom byte na sídlisku Nad jazerom rovnaká droga, no ešte v inakšom množstve. „Zaistené veci boli zaslané na expertízne skúmanie. Obom obvineným osobám hrozí za túto činnosť trest odňatia slobody na 3 až 10 rokov,“ zakončila hovorkyňa.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM