Ľubomíra Karmanová Krimi

Policajti opäť vyrážajú na veľkú kontrolu: Tentokrát ale majú inú prioritu ako rýchlosť, či alkohol za volantom!

Na cesty nášho okresu vyrazí viac policajtov. Kontrolovať nebudú len rýchlosť, či alkohol. Tomuto sa v tento deň, vodiči, na cestách radšej vyhnite.

Ilustračný obrázok k článku Policajti opäť vyrážajú na veľkú kontrolu: Tentokrát ale majú inú prioritu ako rýchlosť, či alkohol za volantom!
Zdroj: Dnes24.sk

Na cestách aj nášho okresu bude, podľa krajskej policajnej hovorkyne Jany Mésarovej, viac policajtov. „V záujme bezpečnosti všetkých účastníkov cestnej premávky sa policajti na cestách Košického kraja zamerajú pri kontrole najmä na dodržiavanie zákazu používať telefónny prístroj okrem telefonovania s použitím systému „voľné ruky“ počas vedenia vozidla,“ upresnila Mésarová.

Podľa jej ďalších slov sa muži zákona zamerajú aj na dodržiavanie zákazu požívania alkoholu, alebo iných návykových látok vodičmi pred, alebo počas vedenia vozidla. „Upozorňujeme všetkých účastníkov cestnej premávky, aby dodržiavali dopravné predpisy, správali sa na cestách zodpovedne a disciplinovanie, v opačnom prípade sa nevyhnú sankciám za porušenie pravidiel cestnej premávky,“ dodala na záver Mésarová s tým, že policajná kontrola sa uskutoční vo štvrtok 3. decembra.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM