Michal Lendel Krimi

Polícia: Michal (38) sa bývalej priateľke vyhrážal, že ju vyzlečie na verejnosti!

Chvíle ako zo zlého sna si prežilo iba 18-ročné dievča na vlastnej koži. Podľa polície mladej žene sa jej expartner vyhrážal bitkou, ostrihaním vlasov a dokonca vyzlečením na verejnosti!

Ilustračný obrázok k článku Polícia: Michal (38) sa bývalej priateľke vyhrážal, že ju vyzlečie na verejnosti!
Zdroj: TASR

Obvinený Michal (38) od mája tohto roku podľa polície zasielal sms správy, telefonoval a vyhľadával na verejnosti 18-ročné dievča z okresu Košice okolie, pričom sa jej vyhrážal bitkou, ostrihaním vlasov a vyzlečením na verejnosti.

Návšteva v byte

„V polovici júla tohto roku navštívil v byte poškodenú ženu a slovne ju provokoval. Počas hádky ju zvalil na zem, kde spolu zápasili. Na výzvy, aby z bytu odišiel nereagoval, pričom pri fyzickom napadnutí žene spôsobil drobné zranenia,“ povedala krajská policajná hovorkyňa Jana Mesárová.

Polícia obvinila 38-ročného muža z týchto dvoch skutkov porušovania domovej slobody a nebezpečného prenasledovania v polovici júla tohto roku a súd uložil obvinenému mužovi povinnosť a to zákaz priblížiť sa úmyselne k poškodenej žene a k jej obydliu a taktiež zákaz kontaktovať poškodenú ženu.

No obvinený Michal nerešpektoval obmedzenia dané súdom a začiatkom septembra tohto roku počkal pred školou v Košiciach 18-ročnú dievčinu so slovami, že buď nastúpi k nemu do auta a odvezie ju na autobusovú stanicu, alebo jej na ulici urobí scénu.

Nastúpila do auta a…

Dievča zo strachu nastúpilo do auta, pričom ju obvinený muž najprv vozil po košických uliciach. „Potom ju vo vozidle udrel do hlavy, rukou ju chytil za vlasy a hlavu jej udrel do prístrojovej dosky. Následne odišiel k jazeru do obce Rudník (okr. Košice okolie), vystúpil z auta, po chvíli sa k autu vrátil a rukami do ženy drgal. Medzitým však dievčina poslala svoju otcovi sms správu, v ktorej ho žiadala o pomoc. Po telefonáte medzi otcom dievčiny a obvineným sa muž rozhodol, že svoju bývalú priateľku odvezie domov,“ povedala Masárová.

Počas veľmi pomalej jazdy dievčina z auta vyskočila do priekopy, pričom Michal vozidlo zastavil, podišiel k mladej žene, a podľa obvinenia ju bil rukami a násilím posadil späť do auta. No mladá žena to po chvíli zopakovala, opäť vyskočila z auta a utekala. Tentokrát sa ukryla v kríkoch pri rieke, kde ju muž nenašiel. „Pri fyzickom útoku poškodenej žene spôsobil zranenia s dobou liečenia do 7 dní. Obvinenému mužovi, v prípade dokázania viny, hrozí trest odňatia slobody až na tri roky. Stíhaný je väzobne,“ dodala policajná hovorkyňa.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM