Zuzana Ročeňová Krimi

Polícia o tragédii: Žena (†61) si pred vlakom čupla ku koľajniciam s rukami založenými za hlavou!

Koľajnice pri Košiciach sa stali dejiskom ďalšej tragédie. Polícia osvetľuje detaily tejto hroznej udalosti, ktorá sa odohrala medzi stanicou Košice a Ťahanovce.

Ilustračný obrázok k článku Polícia o tragédii: Žena (†61) si pred vlakom čupla ku koľajniciam s rukami založenými za hlavou!
Zdroj: TASR

Ako informovala košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová, k prvej tragédií došlo, v sobotu 9.5.2015 o 22: 43 hod. došlo na traťovom úseku medzi železničnou stanicou Košice a železničnou stanicou Ťahanovce.

„K usmrteniu ženy (†61) z Košíc došlo na I. dopravnej koľaji, ktorá si podľa výpovede rušňovodiča čupla ku koľajniciam s rukami založenými za hlavou pred prichádzajúci vlak, ktorý prichádzal do Košíc. Rušňovodič aj napriek trúbeniu a použitiu rýchlo brzdy nedokázal zrážke zabrániť,“ uviedla policajná hovorkyňa.

Žena utrpela zranenia nezlučiteľné so životom. Na zistenie presnej príčiny smrti bola nariadená zdravotno- bezpečnostná pitva. Alkohol u rušňovodiča zistený nebol.

K druhej tragickej nehode došlo na železničnom priecestí medzi železničnou stanicou Ťahanovce smer Kysak a železničnou stanicou Kostoľany nad Hornádom. Viac sa dočítate v článku Na koľajniciach vyhasol život: Rušňovodič to už neubrzdil, Košičan (†32) zrážku neprežil!

„Bližšie okolnosti oboch tragických udalostí sú predmetom vyšetrovania,“ uzavrela policajná hovorkyňa.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM