Zuzana Vajayová Krimi

Polícia rieši v Košickom kraji viacero vlámaní

Polícia rieši v Košickom kraji viacero prípadov vlámania do rôznych objektov.

Hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Jana Demjanovičová informovala, že doposiaľ neznámy páchateľ sa počas uplynulého víkendu (5.-6.2.) vlámal do budovy na Jarmočnej ulici v Košiciach, kde vylomil dvere kancelárie a ukradol dva LCD monitory.

Následne vykradol automat na kávu a potom vzal z neuzamknutého skladu automatickú práčku, dva kuchynské roboty, vysokotlakový čistič a 12 fliaš motorového oleja. Trom košickým firmám vznikla škoda dohromady viac ako 2000 eur.

Okrem toho rieši polícia aj tri vlámania v okrese Michalovce. Vo Veľkých Kapušanoch neznámy páchateľ vykradol predajňu na Hlavnej ulici, pričom z nej vzal päť dámskych kostýmov a štyri dámske šaty. Spôsobil tým škodu vo výške 400 eur. V obci Zálužie, okres Michalovce, sa zlodej v noci na pondelok (7.2.) vlámal do objektu čerpacej stanice, odkiaľ vzal cigarety a hotovosť. Majiteľke tak vznikla škoda takmer 1000 eur.

Posledný prípad, ktorý sa týka vlámania, sa stal v obci Pavlovce nad Uhom, okres Michalovce. Demjanovičová informovala, že doposiaľ neznámy páchateľ sa na začiatku februára vlámal cez garáž do rodinného domu. Vzal odtiaľ dva plazmové televízory, počítačovú zostavu a motorovú kosačku. Majiteľke tým spôsobil škodu vo výške 2600 eur. Polícia po zlodejoch intenzívne pátra.

Zdroj: TASR

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM