Tlačové správy

Pomôcť teraz môžete aj vy: Za každú zmluvu dá Prvá stavebná sporiteľňa 2 eurá pre Dobrého anjela

Dobrej veci teraz môžete pomôcť aj prostredníctvom vášho stavebného sporenia! Každý, kto v máji uzatvorí zmluvu o stavebnom sporení v Prvej stavebnej sporiteľni, zároveň pomôže neziskovej organizácii Dobrý anjel.

Ilustračný obrázok k článku Pomôcť teraz môžete aj vy: Za každú zmluvu dá Prvá stavebná sporiteľňa 2 eurá pre Dobrého anjela
Zdroj: Dnes24.sk

Za každú novú zmluvu o stavebnom sporení uzatvorenú v máji ako aj za každú zmluvu, na ktorej klient v máji zvýši cieľovú sumu, Prvá stavebná sporiteľňa poskytne dve eurá neziskovej organizácii Dobrý anjel. Výslednú finančnú čiastku PSS, a. s., poukáže zo svojho charitatívneho fondu a poslúži na zabezpečenie chodu organizácie.

Myslíme na tých, ktorí to potrebujú

„Prvá stavebná sporiteľňa pravidelne podporuje neziskovú organizáciu Dobrý anjel finančnými darmi a 2 % z daní. Naše aktivity sme teraz rozšírili o kampaň, do ktorej budú zapojení aj naši klienti, aby si aj oni mohli vychutnať pocit z toho, že pomáhajú dobrej veci,“ uvádza Ing. Erich Feix, člen predstavenstva PSS, a. s.

Nezisková organizácia Dobrý anjel už roky podáva pomocnú ruku rodinám s deťmi, ktorých každodenný život je poznačený bojom so zákernou chorobou. Pomáha im prekonať najťažšie obdobia a vracia nádej na ľudskú dôstojnosť v situáciách, v ktorých by boli sami celkom bezmocní. Dobrý anjel sa sústredí najmä na rodiny, v ktorých otec, mama alebo dieťa trpí na rakovinu a pomáha tiež rodinám, v ktorých je dieťa postihnuté iným vážnym ochorením, napríklad detskou mozgovou obrnou, svalovou dystrofiou či cystickou fibrózou. Organizácia prispieva na liečbu týchto detí a umožňuje rodinám, aby v tých najťažších chvíľach mohli zostať spolu.

Pomôžete sebe aj iným

„Veríme, že všetci tí, ktorí doteraz odkladali uzatvorenie alebo zmenu zmluvy o stavebnom sporení, si nájdu čas, aby tak urobili práve v máji,“ dodáva Ing. Erich Feix. Uzatvorenie zmluvy o stavebnom sporení v PSS, a. s., prináša klientom viacero výhod. Okrem výhodného zhodnotenia vkladov aj štátnu prémiu či zákonný nárok na stavebný úver s garantovanou úrokovou sadzbou. Nezanedbateľným benefitom je tiež zákonná ochrana vkladov až do 100-tisíc eur.

(PR) – Za obsah aj foto zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM