Alexandra Kolínská Krimi

Poriadny úlovok košických colníkov na letisku: Toto našli v kufri Azerbajdžanca! FOTO

Colníci z košického Letiska vykonávali röntgenovú kontrolu podanej batožiny na priamej linke z Kyjeva do Košíc. Pozrite sa, čo objavili v kufri občana z Azerbajdžanu.

Ilustračný obrázok k článku Poriadny úlovok košických colníkov na letisku: Toto našli v kufri Azerbajdžanca! FOTO
Zdroj: TASR

Colníci Pobočky colného úradu Košice Letisko, počas uplynulého piatku o pol piatej ráno, vykonávali röntgenovú kontrolu podanej batožiny na priamej linke OK 977 z Kyjeva do Košíc. „Počas tejto kontroly bola v jednom kufri zistená prítomnosť cigariet. Po zistení potrebných údajov bol cestujúci, občan Azerbajdžanu s prechodným pobytom na Ukrajine, vyzvaný k otvoreniu označenej batožiny,“ uviedla hovorkyňa Colného úradu Košice, Natália Zadubanová.

Ako ďalej uviedla, po dôkladnej kontrole kufra colníci zistili, že sa v ňom nachádzajú spotrebiteľské balenia cigariet označené ukrajinskými kontrolnými známkami, spolu 14 800 cigariet. Predpokladaný únik na cle, DPH a spotrebnej dani bol vyčíslený na vyše 2 000 eur.

„Pre dôvodné podozrenie zo spáchania trestného činu bolo Colným úradom Košice podané trestné oznámenie a prípad bol spolu s podozrivým odovzdaný vyšetrovateľovi Kriminálneho úradu finančnej správy,“ dodala Zadubanová.

FOTO: Košickí colníci na letisku chytili pašeráka Azerbajdžanu!
5
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM