Lenka Fedorová Rôzne

Poslankyňa Kijevská o dovolenkových plánoch: Turecko padlo, ale...

Polovica roka je za nami, začiatok tej druhej sa nesie poväčšine v dovolenkovom duchu. Mestská poslankyňa Iveta Kijevská prezradila prečo už nepôjde do Turecka i kde chodí v Košiciach najradšej.

Iveta Kijevská je poslankyňou mestského zastupiteľstva v Košiciach. Po nedávnych teroristických útokoch v Turecku prehodnotila svoje plány a tohtoročné leto strávi radšej doma na Slovensku.

„Na krátkej dovolenke som už bola u našich západných susedov v Čechách. Praha je veľmi zaujímavá , a tak som tam v jarných mesiacoch strávila pár pekných dní. Čo sa týka letnej dovolenky, tak moja najobľúbenejšia destinácia Turecko nie je v súčasnosti práve najvhodnejšou krajinou pre letnú dovolenku z dôvodu bezpečnosti, takže túto krajinu tento rok nenavštívim,“ prezradila pre Košice24 poslankyňa.

Iveta Kijevská dá tento rok prednosť pýche Slovenska, Vysokým Tatrám, letnú dovolenku plánuje až v jeseni. „Teším sa na Vysoké Tatry a víkendový wellness pobyt. Na tzv. letnú dovolenku sa chystám v jesenných mesiacoch, kedy už teplota klesne pod 35 stupňov, v krajine ktorú by som rada navštívila, a to ďalšiu zaujímavú krajinu v Emirátoch,“ uviedla.

Kijevskej sme sa opýtali aj na obľúbené miesta v Košiciach. „V Košiciach v lete trávim rada voľné chvíle v Mestskom parku a historickom centre Košíc. Ak je počasie nie práve najlepšie, tak určite je to návšteva kina . V blízkosti Košíc, všade kde sú lesy a príroda je pre nás s manželom, rodinou a priateľmi relaxom Bukovec, Alpinka, Bankov , Prakovce a Zádielska dolina,“ uviedla na záver Kijevská.

O kráse Zádielskej doliny, ako aj kúpaní na Bukovci sme vás nedávno informovali aj v našich článkoch, a tak ak ste ich „prešvihli“, prečítajte si o nich TU.

Foto: Ilustračné

Môže vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM