Lukáš Zavacký Kultúra

Posledné júlové dni si môžete užiť: Aktuálne akcie v Košiciach

Začal sa nám posledný týždeň najteplejšieho mesiaca v roku a v našom meste to aj počas neho bude žiť. Neviete však nič o plánovaných udalostiach? Nech sa páči.

Ilustračný obrázok k článku Posledné júlové dni si môžete užiť: Aktuálne akcie v Košiciach
Zdroj: TASR

AKO BÁSNICI ČAKAJÚ NA ZÁZRAK

26. júla 2016 o 21:00, Amfiteáter

Amfiteáter Košice ani tentoraz nesklamal a počas leta sa na ňom premieta množstvo zaujímavých filmov. Onedlho aj česká komédia s názvom Ako básnici čakajú na zázrak.

ŠTUDENTSKÉ DISCO

26. a 27. júla 2016 od 22:00, Jazz Club

Párty pre študentov, ktorí si chcú týždeň cez prázdniny užiť poriadne divoko. Hrať bude DJ Roland Kadela so svojimi aktuálnymi hitmi.

SHAMROCK READHEADS

28. júla 2016 o 17:00, Dolná brána na Hlavnej ulici

Mestská časť Košice – Staré mesto si pre všetkých obyvateľov pripravila prázdniny plné koncertov a vystúpení. V rámci nich sa 28. júla predstaví Shamrock ReadHeads so svojou inštrumentálnou hudbou s írskymi prvkami.

PIOTR WYŁEŽOL

28. júla 2016 o 18:00, Východoslovenská galéria

Letný hudobný festival Hevhetia sa okrem mnohých častí na východe Slovenska odohráva i v Košiciach. Najbližšie ukáže svoje umenie Piotr Wyłežol.

POCO LOCO TORERO

28. júla 2016 od 21:00, Retro cult club

Netradičná a toto leto už v poradí tretia tanečná latino zábava v Retro cult clube. O horúce hity merengue, bachata, reggaeton a mambo sa postará Torero El Miguel.

SUMMER FRIDAY EVENING

29. júla 2016 od 18:00, Tabačka

Na celé leto si Tabačka pripravila udalosť s názvom Summer Friday Evening pri sviežej elektronike na dvore s dvoma rezidentnými DJ-mi a ich hosťami.

JANA KIRSCHNER & BLAHALOUISIANA

29. júla 2016 o 19:30, Kulturpark

Jedna z najobľúbenejších speváčok na Slovensku sa predvedie v košickom Kulturparku. Pred ňou bude ľudí zabávať maďarská skupina Blahalousiana, ktorá mieša muziku šesťdesiatych ro­kov.

RODINNÁ NEDEĽA

31. júla 2016 o 16:00, námestie pred OC Galéria

Rodičia s deťmi sa budú môcť v rámci projektu Beach Plaza Terasa naposledy tešiť na súťaže, tvorivé dielne, detské atrakcie a iné.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM