Tlačové správy

Potešte partnera na Valentína zdravou večerou

Sviatok svätého Valentína nemusí byť len o nákupe sladkých čokolád v supermarketoch či o rezervácii drahej večere v reštaurácii. Čoraz viac zamilovaných uprednostňuje súkromie a čaro Valentína v pohodlí domova s vlastnoručne pripravenými špecialitami.

Ilustračný obrázok k článku Potešte partnera na Valentína zdravou večerou
Zdroj: Dnes24.sk

Môžete maškrtiť celý deň pri viacerých chodoch a valentínskom koláči, dokonca bez toho, aby ste sa obmedzovali. Stačí siahnuť po zdravých prísadách na varenie a pečenie. Váš partner si pochutná, ale nebude pociťovať prekyslenie, plynatosť či iné príznaky prejedenia. Najväčšia slovenská sieť zdravých potravín Norbi Update sa postará o to, aby ste svoju polovičku nielen obdarovali originálnymi sladkosťami, ale aj navarili zdravo. Výrobky Norbi Update dokonale nahradia bežne dostupné sladkosti, ktoré obsahujú pridaný rafinovaný cukor a majú vysoký obsah sacharidov.

Odborník zdravej výživy medzinárodnej značky Norbi Update Ivan Gallo, k tomu hovorí: „Zvyčajne páni zjedia všetko, čo ich milované pripravia. Láska ide predsa cez žalúdok. Cez žalúdok ide však aj presolená a okorenená večera, sladké torty, zákusky, ktoré prekysľujú organizmus a z ktorých sa automaticky priberá. Muži sa nezamýšľajú nad tým, či im jedlo škodí alebo prospieva. Jednoducho sú najedení a vtedy aj spokojní. Na dámach teda zostáva, aby dbali na zdravie celej rodiny. V našich predajniach sú dostupné zdravšie cukrárenské výrobky, ako niekoľko druhov ovocných koláčov, zákuskov, tort a krémov, či sladké pochutiny, ako sušienky, pudingy, dezerty, čokolády a iné. Na pečenie sa výborne hodí tortová poleva Cake Sweet, Update1 stolové sladidlá, či sladidlo Lovely Sweet na osladenie čaju, kávy, limonády, koktailov, pri varení ovocných polievok, krémov, pudingov, omáčok, alebo na pečenie piškót, palaciniek, koláčov. Tohtoročnými novinkami sú belgická čokoláda s ryžou v troch druhoch, bezlepková zmes na prípravu mafín a bezlepková kokosovo-čokoládovo-mandľová zmes mussli vhodná na výdatné raňajky. Ďalšou novinkou je Zero kalóriové sladidlo so stéviou, ktoré odporúčam na pečenie.“

Dodáva, že vo všetkých slovenských predajniach sú v ponuke darčekové balíčky pre zaľúbených. Obsahujú napríklad marcipánové mačacie jazýčky so sladidlom v darčekovom balení, čokoládové srdiečka, či rôzne druhy čokolád, z ktorých je možné pripraviť balíček zákazníkovi na mieru. Na výber sú mliečna čokoláda s orieškovým krémom, mliečna a horká čokoláda sladená erythritolom. Sladkosti obsahujú sladidlá na prírodnej báze, ako Xylitolové sladidlo, PreBio sweet na báze rastlinnej vlákniny, Lovely sweet – tekuté sladidlo zo stévie. Výrobky môžu obsahovať prirodzene sa vyskytujúce cukry, neobsahujú však farbivá, zvýrazňovače chutí, glutamany a konzervanty.

„K valentínskej večeri patrí aj kvalitné víno. U nás nájdete len zdravé vína, čo je skvelá alternatíva k bežným presladeným vínam, ktoré obsahujú organické kyseliny, aromatické látky, aj alergény používané na čírenie vína. Medzi priaznivé účinky vína však patrí udržiavanie optimálnej hladiny cukru, znižovanie hladiny cholesterolu, posilnenie imunity organizmu a protizápalové účinky. Na výber je aj vlani uvedený nový rad suchých vín Update 1 NATURAL s nízkym obsahom sacharidov, alebo Update1 červené víno. V ponuke máme aj Rizling rýnsky – biele víno bohaté na antioxidanty flavonoidy, ktoré pozitívne pôsobia na cievny systém, alergie, môžu ho aj cukrovkári. Skvele sa hodí k studených predjedlám a k rybím pokrmom. Pre dámy, ktoré obľubujú ružové víno, máme Frankovku modrú Rosé s obsahom antioxidantov znižujúcich riziko vzniku kôrnatenia tepien. Sú vhodné k obľúbeným GRISSINÁM alebo Update1 cestovinám s mäsovými omáčkami,“ uzatvára I. Gallo.

Viac informácií je na www.update.sk

Potešte partnera na Valentína zdravou večerou
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM