Tlačové správy

Poznáte trendy na jar/leto 2016?

Móda sa točí ešte rýchlejšie ako zem okolo svojej vlastnej osi. Prišlo nové ročné obdobie? Pripravte sa aj na novú dávku módy.

Ilustračný obrázok k článku Poznáte trendy na jar/leto 2016?
Zdroj: TASR

Ak ste nemali to šťastie a nepodarilo sa vám zachytiť, čo si pre nás pripravili tie najzvučnejšie mená z módneho priemyslu, tento článok vám prezradí všetko dôležité. Na čo sa môžete tešiť? Teda v tom lepšom prípade, v horšom vám najnovšie trendy môžu zvraštiť čelo.

Minimalizmus a asymetria

Jednoduché dlhé letné šaty budú tohtoročným hitom. Teda tých teplejších dní. V akých farbách sa budú najlepšie vynímať? Ak chcete zažiariť, pokojne siahnite po výraznej oranžovej, ak chcete pôsobiť žensky, skvelou farbou je koralová ružová. Okrem toho budú veľmi trendy asymetrické kabáty bez golieru alebo trenčkoty s opaskom. Tie budú super vyzerať v hnedej a šedej farbe.

Aké farby budú in

Predchádzajúci odsek už čo-to prezradil o farbách, ktoré budú najviac v kurze. Roku 2015 dominovala hlavne marsala, ktorá bola vyhlásená za farbu roka. Rok 2016 zatiaľ nepozná svoju najväčšiu hviezdu, no najbližšie k tomu má hnedá. Od čokoládovo hnedej až po ťaviu farbu. Z toho vychádza aj žiarivá oranžová, ktorá dokáže osviežiť každý outfit. Veľmi pekne a žensky bude vyzerať kombinácia šedej či sivej farby s koralovo ružovou. Nemožno zabudnúť ani na vínovú či indigovú farbu. A je jedno, či v týchto farbách budete nosiť dámske topy, saká alebo svetre. Budete chic.

Ako sú na tom šperky

Tak ako v minulom roku, aj teraz budú trendy výraznejšie šperky. Musíte si však dávať pozor, aby ste takýto kúsok mali vždy iba jeden – nepriehľadnuteľné náušnice, masívne náramky či veľké náhrdelníky. Vždy však iba jeden z týchto kúskov, nikdy ich nekombinujte medzi sebou. Iba čo by sa pobili. Dajte si pozor na to, aby ladili s kovovým akcentami na vašej kabelke. A keď je už o nich reč, aké by ste mali nosiť kabelky? Taktiež minimalistické v hranatých tvaroch alebo odvážnejšie, na kovbojský spôsob so strapcami. Ako sa vám pozdávajú najnovšie módne trendy?

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM