Alexandra Kolínská Rôzne

Pozoruhodná skupina na facebooku: Pátrajú po najsexi Košičankách!

Na sociálnych sieťach fungujú najrôznejšie skupiny týkajúce sa nášho mesta. Nás zaujala facebooková, ktorá vyzýva obyvateľky Košíc, aby sa pochválili sexi fotkami.

Ilustračný obrázok k článku Pozoruhodná skupina na facebooku: Pátrajú po najsexi Košičankách!
Zdroj: TASR

Facebook začínajú zaplavovať skupiny začínajúce sa slovami ,,Naše sexy…" alebo „Naši sexy…“, ktoré vyzývajú obyvateľov rôznych slovenských miest, aby sa pochválili svojimi fotkami. Skupiny, ktoré majú koncentrovať tie najkrajšie obyvateľky, má už aj naše mesto.

Facebooková stránka s názvom Naše sexy Košičanky sa teší celkom slušnej fanúšickej základni. Svoj like jej už dalo 3 033 ľudí. Admin skupiny pridáva fotky Košičaniek, ktoré mu ich samy posielajú, obvykle len so zverejnením krstného mena.

Medzi fanúšikmi stránky pritom nájdete nielen mužov, ale i veľa dám. Jednou z nich je Košičanka Veronika. ,,Som v tejto skupine, lebo už som tu videla viacero známych tvárí z Košíc a podľa reakcií aspoň vidím, čo chlapov na ženách zaujíma a čo si najmä všímajú," hovorí Veronika.

„Kto by si nepozrel kočky z nášho mesta? Ale sexappeal nie je len o tom, aby sa baba na fotke vyzliekla, niektoré majú pekné oči a vlasy. Podľa mňa nemusí byť baba vyzlečená, aby bola sexy, treba nechať aj nejaké to tajomno, aby sme my muži mohli používať svoju fantáziu,“ reagoval na margo skupiny Tomáš.

„Ja skupiny takéhoto typu nepotrebujem navštevovať. Už som z toho vyrástol a predsa… tu najsexy Košičanku mám predsa doma, vedľa seba. Nie je žiarlivá, nevadilo by jej keby som aj bol členom skupiny, ale nemám už 16 rokov, vtedy to bolo lákavé, teraz na to nie je čas,“ prezradil Martin.

„Viem o tej skupine, ale nie som členkou. Je to podľa mňa nedôstojné, ukazovať sa. Ako môže byť taká žena pre muža príťažlivá, ktorá si sem vycapí fotku s holým zadkom? Aj by som niečo na to napísala, ale to by ste museli vycenzúrovať. No normálna baba si tam proste fotku nedá. Však to môže zneužiť hociaký úchyl,“ dodala Nikola.

Prečítajte si aj:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM