Alexandra Kolínská Kultúra

Pozrite prvé FOTO z pripravovaného klipu: Igor Timko kvôli nemu precestoval stovky km!

Kapela NO NAME chystá nový videoklip, kvôli ktorému líder Igor Timko za štyri dni precestoval 1500 kilomentrov. Jeho poslednou zastávkou boli Košice. Pozrite si info a prvé zábery z nového klipu.

Ilustračný obrázok k článku Pozrite prvé FOTO z pripravovaného klipu: Igor Timko kvôli nemu precestoval stovky km!
Zdroj: Dnes24.sk

Skupina NO NAME pripravuje pre fanúšikov videoklip k skladbe Povedz mi. Nový klip sa nakrúcal v českej metropole Praha a líder Igor Timko najazdil za 4 dni vyše 1500 kilometrov! Dej videoklipu je o konfrontácii vnútorných svetov dvoch ľudí. Hlavnými postavami filmového diela sú baletka Anna Vágnerová a skateboardista Jiří Hronek. Priaznivci NO NAME sa dočkajú premiéry nového klipu už čoskoro.

Do Košíc dorazil unavený

Skupina NO NAME už čoskoro predstaví videoklip k skladbe Povedz mi. Klip nakrúcal líder skupiny Igor Timko v metropole Českej republiky. Navyše frontman kapely NO NAME si z filmovania odskočil aj na koncert. Domov dorazil absolútne vyčerpaný.

„Režisér klipu určil, že sa bude nakrúcať v metre a v exteriéroch Prahy. Bolo to náročné, pretože som si z Prahy ešte odskočil odohrať koncert v Ostrave. Takže som mal za sebou 1500 kilometrov počas štyroch dní. Do Košíc som prišiel totálne unavený, ale zato s výborným pocitom, že máme ďalšie pekné video,“ neskrýval radosť líder skupiny Igor Timko.

V klipe je jediný z kapely

Dej videoklipu Povedz mi je o konfrontácii vnútorných svetov dvoch ľudí. Hlavnými postavami klipu sú baletka Anna Vágnerová a skateboardista Jiří Hronek. Z kapely NO NAME hviezdi v klipe spevák Igor Timko.

„Za kapelu som v klipe iba ja, po tých rokoch razíme ideu, že nemusíme byť za každú cenu všetci vo videu. Už samotná pieseň Povedz mi naznačuje istý dialóg medzi dvomi bytosťami. Konfrontácia vlastného sveta so svetom toho druhého dokáže ľudí spojiť a k tomu sme sa dopracovali aj v deji klipu,“ vysvetlil Igor Timko.

Účastníci nakrúcania

Videoklip k piesni Povedz mi nakrúcal dvorný štáb 7-násobného Zlatého Slávika bez hraníc. Igor Timko bol s prípravami a výrobou klipu veľmi spokojný.

„Réžiu sme už klasicky zverili Jurajovi Lehotskému, ktorý je spolu s Marekom Kubošom väčšinový autor našich klipov. Za kamerou stál pre nás rovnako overený a kvalitný človek – Tomáš Stanek. Produkciu klipu zvládla na výbornú Miška Jeleneková a rád spomeniem aj ľudí z nášho manažmentu Filipa a Reginu, ktorý pomáhali ako sa dalo,“ prezradil líder NO NAME Igor Timko.

Okrem nových skladieb aj nový album

Pieseň Povedz mi je prvý singel z pripravovaného albumu kapely NO NAME. Skladba je o tom, ako si ľudia komplikujú život a pritom prehliadajú sféry skutočného šťastia. Autormi Povedz mi sú bratia Dušan a Igor Timkovci, ktorí majú na konte aj megahit Na, na, naa.

Fanúšikovia sa môžu tešiť aj na ďalšie nové skladby z pripravovaného albumu, ktorý vyjde na jeseň tohto roku.

Kapela NO NAME hrá v zostave Igor Timko, spev, Dušan Timko, gitara, Ivan Timko, bicie, Roman Timko, gitara, Vilo Gutray, basa a Zoli Sallai, klávesy a na novom albume pracujú všetci spoločne. Viac informácií nájdete na www.no-name.sk.

Foto: NO NAME

Igor Timko sa objavil aj v Košiciach
1
Galéria
Líder kapeky NO NAME kvôli novému klipu pricestoval až do Košíc
13
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM