Katarína Oravská Krimi

Pred barom na Humenskej sa strieľalo, bitka aj dorezaný krk: Policajti obvinili dvoch mužov!

Muži zákon obvinili výtržníkov. Mladík Róber (18) mal podľa polície vystreliť do vzduchu z plynovej pištole a následne napadnúť muža (24). Tibor (51) sa zas podľa policajtov vyhrážal mužovi (27) a aj ho porezal na krku.

Ilustračný obrázok k článku Pred barom na Humenskej sa strieľalo, bitka aj dorezaný krk: Policajti obvinili dvoch mužov!
Zdroj: TASR

Ako uviedol hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Alexander Szabó, poverený príslušník Policajného zboru z prečinu výtržníctva obvinil 18-ročného Košičana Róberta.

„Tento o 20.30 hodine pred barom na Humenskej ulici v Košiciach, bezdôvodne vytiahol plynovú pištoľ z ktorej raz vystrelil do vzduchu a následne fyzicky napadol 24-ročného muža. Spôsobil mu zranenia s dobou liečenia do 7 dní,“ opísal Szabó.

Ako pokračoval, obvineného policajti zaistili a umiestnili do cely policajného zaistenia. Z toho istého prečinu polícia obvinila aj 51-ročného Tibora z okresu Košice-okolie.

„Obvinený dňa 6. júna napoludnie v obci Drienovec (okres. Košice-okolie), po fyzickom konflikte s 27-ročným Drienovčanom, využil jeho nepozornosť a zo zadného vrecka nohavíc mu vytiahol nôž. S týmto nožom sa mu následne vyhrážal, že ho nepustí do domu a spôsobil mu rezné rany v oblasti krku s dobou liečenia 7 dní,“ uviedol policajný hovorca A. Szabó. Ako ďalej doplnil, v prípade dokázania viny im hrozí až trojročné väzenie.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM