Lukáš Zavacký Kultúra

PREHĽAD najzaujímavejších akcií v Košiciach: Inšpirujte sa našimi tipmi na tento týždeň

Aktuálny týždeň ponúka niekoľko zaujímavých udalostí v našom meste. Ak aj vy nechcete sedieť iba doma a radšej máte chuť niekam ísť, pozrite si náš prehľad. Určite nájdete niečo pre seba.

Ilustračný obrázok k článku PREHĽAD najzaujímavejších akcií v Košiciach: Inšpirujte sa našimi tipmi na tento týždeň
Zdroj: TASR

AJ MUŽI MAJÚ SVOJE DNI

10. mája 2016 o 19:00, Historická radnica

V zaujímavom predstavení s názvom Aj muži majú svoje dni sa predstaví Branislav Deák, Ján Jackuliak, Marián Mitaš, Gregor Hološka či Milan Bahúl. Chlapi budú ponúkať návod, ako žiť so ženami a dotknú sa aj toho, či je to vôbec možné.

HARDCORE HENRY

10. mája 2016 o 20:30, Ster Century

Netradičný film, ktorý je ako prvý natočený od začiatku po koniec. A z pohľadu prvej osoby. Divák je akoby hlavným hrdinom a spolu s ním vidí nezastaviteľnú lavínu úderov, streľby, skokov, pádov a snaží sa zachrániť vlastnú manželku.

FC VSS KOŠICE – ŠKF SEREĎ

11. mája 2016 o 16:30, Štadión Lokomotívy v Čermeli

Po prestávke si Košičania z VSS opäť zahrajú ligový duel. Tentoraz s ŠKF Sereď. A v netradičný deň. Pod vedením nového trénera budú chcieť po prehre s Pohroním opäť bodovať naplno. Fanúšikovská podpora im v tom určite môže pomôcť.

MAJSTROVSTVÁ SVETA V PÁNSKOM STRIPTÍZE

11. mája 2016 o 20:00, Spoločenské centrum Aula

V Košiciach sa predstaví množstvo striptérov na jednom mieste z krajín ako Španielsko, Taliansko, Švajčiarsko, Portugalsko, Francúzsko, Maďarsko, Poľsko, Nemecko, Kanada či Kolumbia. Organizátori pripravili celovečerný program.

STREDÁVKA

11. mája 2016 o 21:00, Tabačka

Pravidelná tanečná párty určená najmä pre tých, ktorí majú v strede týždňa čas trošku vypnúť od stresu. Porcia listeningovej elektroniky čaká návštevníkov jedine v Tabačke.

10. VÝROČIE STEEL ARÉNY

13. a 14. mája 2016 o 18:00, Steel Aréna

Hokejový stánok v Košiciach pod názvom Steel Aréna oslavuje už svoje 10. narodeniny. V rámci nich sa v priestoroch tejto budovy odohrá množstvo koncertov známych skupín. Vystúpi The Backwards, Peter Bič Project, Nocadeň, ale aj napríklad Kandráčovci.

PÁLENICA BORISA FILANA

13. mája 2016 o 19:00, Historická radnica

Boris Filan prichádza so svojimi zážitkami z ciest po svete, so spomienkami na mladosť a zábavnými príbehmi svojej rodiny. Vo výnimočnej 90-minútovej šou sa predstaví aj hosť – Oliver Filan.

HOKEJOVÉ MESTEČKO 2016

14. mája 2016 o 19:00, Amfiteáter

Majstrovstvá sveta v hokeji 2016 začali. A keďže Košičania sú skvelí fanúšikovia, mesto im aj tento rok pripravilo možnosť sledovať hokejové zápasy na veľkoplošnom premietaní v Amfiteátri. Nebudú chýbať vystúpenia hudobných skupín a sprievodné slová moderátora.

TRIANGEL

14. mája 2016 o 21:00, Retro cult club

Milovníkov československej hudby rokov minulých čaká tanečná zábava v Retro cult clube. Piesne od 70. rokov 20. storočia budú hrať DJ Milan Knapik a DJ Steeve.

ALITA MOSES & WALTER FISHERBACHER

15. mája 2016 o 19:00, Gesto café

Víťazka prestížnej vokálnej súťaže jazzového festivalu vo švajčiarskom Montreux z roku 2014 prichádza do Košíc v sprievode formácie Walter Fischbacher Trio. Skladá a spieva s rhythm a bluesovými, nezávislými (indie) a jazzovými kapelami.

Môže vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM