Lukáš Zavacký Rôzne Rôzne

Prehľad týždňa: 5 článkov, ktoré ste čítali najviac

Počas týždňa sme vám priniesli množstvo zaujímavých tém. Niektoré vás však zaujali viac ako iné. Toto je prehľad 5 najčítanejších.

Ilustračný obrázok k článku Prehľad týždňa: 5 článkov, ktoré ste čítali najviac
Zdroj: Dnes24.sk

Najzaujímavejšie dediny z okolia

Naše mesto i blízke okolie je plné mnohých výnimočných prírodných úkazov. Tentoraz sme sa zamerali na obce, ktoré si zaslúžia vašu pozornosť. V článku sme vám okrem informácií o nich sprostredkovali i fotografie.

Hororová scéna z centra

Námestie osloboditeľov sa často označuje ako jedno z najbezpečnejších miest v Košiciach. No asi tomu nie je úplne tak. Podľa hovorcu košickej polície zaútočil obvinený pri zastávke mestskej hromadnej dopravy na 28-ročného muža. Toho počas útoku minimálne jedenkrát bodol a spôsobil mu rezné rany. Poskytli sme vám i ďalšie fakty z policajnej správy.

Unikátne výtvory tatéra

Tetovania začínajú byť u mladých ľudí čoraz populárnejšie. Nemôžeme však hovoriť len o tejto vekovej skupine. Podliehajú mu staršie ročníky. My sme sa preto rozhodli osloviť košického tatéra a poprosiť ho o niekoľko jeho výtvorov. Tie si môžete pozrieť v galérii a taktiež sa niečo dozvedieť o kerkách v rozhovore.

Varovanie pred zlým počasím

Meteorológovia varovali začiatkom týždňa pred búrkami. V článku sme vám odovzdali údaje o čase, kedy majú nastať a kedy skončiť, ale i o tom, či sa hladiny riek môžu zdvihnúť a spôsobiť tak nemalé problémy.

Staré fotografie Štátneho divadla

Na svojom mieste stojí viac ako 100 rokov a je významnou kultúrnou pamiatkou a dôležitou dominantou historického jadra Košíc. Áno, ide o Štátne divadlo, ktoré stojí v centre mesta. A vy ste si mohli užiť zábery v jeho najstarších podobách, ktoré sme získali z jeho archívu.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM