Michal Lendel Krimi

Prekvapenie počas nehody v Košiciach: Rumun sa pokúsil ujsť, vyskočil na toyotu a prebehol cez kapotu!

Mladý Rumun (28) v Košiciach predviedol poriadny kúsok! Podľa polície chcel počas vyšetrovania nehody ujsť. No urobil to tak nešikovne, že pri tom poškodil auto a napokon skončil v cele.

Ilustračný obrázok k článku Prekvapenie počas nehody v Košiciach: Rumun sa pokúsil ujsť, vyskočil na toyotu a prebehol cez kapotu!
Zdroj: TASR

Ochrancovia poriadku obvinili z prečinu poškodzovania cudzej veci 28-ročného občana Rumunska, ktorý sa podľa polície v pondelok okolo obeda na parkovisku na ulici Protifašistických bojovníkov v Košiciach počas riešenia dopravnej nehody pokúsil z miesta nehody ujsť.

„Vyskočil na zaparkované vozidlo značky Toyota Yaris, prebehol cez kapotu a strechu auta, pričom pri preskakovaní poškodil blatník na vedľa zaparkovanom vozidle značky Ford Mondeo,“ povedala košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

Majiteľom vozidiel spôsobil škodu vo výške 1 300 eur. „Obvinený Rumun bol umiestnený do cely policajného zaistenia. V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na jeden rok,“ doplnila hovorkyňa.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM