Monika Földešiová Tlačové správy

Prvá stavebná sporiteľňa oslavuje. Pripravila pre vás darček!

Prvá stavebná sporiteľňa (PSS), najväčšia stavebná sporiteľňa na Slovensku, oslavuje v týchto dňoch svoju dvadsiatku. A s ňou prichádzajú aj výhody pre vás...

Ilustračný obrázok k článku Prvá stavebná sporiteľňa oslavuje. Pripravila pre vás darček!
Foto: Monika Földešiová

Gigant na trhu sporenia

Prvá stavebná sporiteľňa vznikla v roku 1992. Onedlho sa jej produkty stali najobľúbenejšími na slovenskom trhu. Do 30. septembra viac než 2 milióny stotisíc klientov uzatvorilo takmer 4 milióny zmlúv v celkovom objeme skoro 29 miliárd eur.

„Náš systém sporenia je výhodný najmä v tom, že klientovi umožňuje získať nárok na úver. A to žiadny iný systém sporenia neumožňuje,“ komentuje úspech PSS Miloš Blanárik, riaditeľ komunikácie spoločnosti.

Prešovský región významne prispel k 20-ročnému úspechu PSS. Od roku jej vzniku poskytla bývanie vyše 44 tisíckam ľudí, v minulom roku uzavrela v našom kraji takmer 17-tisíc zmlúv o stavebnom sporení. Najviac úverov bolo poskytnutných v meste Nitra v hodnote 8 milónov eur.

„Dosiahli sme dospelosť, zmaturovali sme. Naša činnosť bude vždy zameraná na občana, na klienta, pretože sme tu predovšetkým pre nich,“ hovorí ďalej Blanárik a dodáva že služby PSS sa v budúcnosti budú samozrejme snažiť ešte vylepšiť a rozšíriť.

Nové produkty pre všetkých

V rámci jubilea spustila PSS zvýhodnené sporenie pre všetkých. Ide o stavebné sporenie s výhodným poplatkom za uzatvorenie vo výške len 20 eur. Donedávna sa platil 0,9% úrok z cieľovej sumy, tento krok ušetrí všetkým klientom PSS desiatky až stovky eur ročne. Najvýhodnejšie poistenie

Novinkou v Prvej stavebnej sporiteľni je aj to, že ponúka, podľa nich, najvýhodnejšie poistenie domu, bytu a domácnosti ako aj kapitálového životného poistenia. To sa im podarilo aj vďaka tomu, že sa spojili s poisťovňou Uniqua a vytvorili tak unikátny produkt. Poistenie tohto druhu je v súčasnosti najlacnejším na trhu.

Skontaktujte sa s obchodnými zástupcami PSS a zaistite si najvýhodnejšie stavebné sporenie a poistenie. Viac na webovej stránke PSS: www.pss.sk/sk

PSS oslavuje 20 rokov aj v Prešove
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM