Rôzne

RADÍME: Rakytník ako rastlina budúcnosti. S vaším telom robí hotové zázraky!

(PR) - Rastlina budúcnosti. Aj tak sa často hovorí o veľmi unikátnom rakytníku. Obsahuje veľké množstvo biologicky aktívnych látok a vďaka svojim obranným, výživným a regeneračným vlastnostiam má pre telo každého z nás blahodárne až liečivé účinky.

Ilustračný obrázok k článku RADÍME: Rakytník ako rastlina budúcnosti. S vaším telom robí hotové zázraky!
Zdroj: Webnoviny.sk

Čo robí Rakytník rešetliakový taký špeciálny?
Je výnimočne bohatý na prírodné minerály a vitamíny. Má úžasné účinky na pokožku, jej oživenie, obnovenie, doplnenie, chráni a má omladzujúce, regeneračné a protizápalové účinky. Tlmí príznaky lupienky a atopického ekzému. Zvyšuje vitalitu a pružnosť pokožky.

Využíva sa vo farmácii, v potravinárstve, v ľudovom liečiteľstve a samozrejme jeho pozitívny vplyv na pokožku, pleť i vlasy si všimli aj výrobcovia kozmetiky.

Olej z rakytníka rešetliakového je najbohatším olejom na zemi, čo sa týka zloženia, a obľúbenou zložkou produktov Health & Beauty.

Top produkty Health & Beauty s rakytníkom

Pleť: Anti-Aging krém s rakytníkom rešetliakovým SPF-20
Obzvlášť bohatý hydratačný a výživný krém zložený z rakytníka, ktorý zabraňuje starnutiu pokožky. Obsahuje veľmi vysokú koncentráciu beta karoténu a antioxidantov, vitamínov C a E. Krém pomáha pri liečbe kožných vrások a škvŕn, je obzvlášť účinný pre suchú pleť. Obsahuje vysokú koncentráciu esenciálnych mastných kyselín Omega 3 a 6, zložky na zosvetlenie pigmentových škvŕn, bambucké maslo, esenciu zeleného čaju a aktívne minerály z Mŕtveho mora. Pravidelné použitie zabezpečí pružnú, vláčnu, vlhkú pokožku so zdravým a žiarivým vzhľadom. Je taktiež vhodný na aplikáciu v okolí očí.

Jemné pleťové mydlo s rakytníkovým olejom
Mydlo odstraňuje odumreté kožné bunky, nečistoty a zvyšky make-upu, vyhladzuje a zjemňuje pleť, zanecháva ju sviežu a uvoľnenú. Je obohatené o olej rakytníka, ktorý zvlhčuje a regeneruje pokožku, výťažok z propolisu, harmanček, vitamín E, olivový olej a minerály z Mŕtveho mora.

Telo: Sprchový gel s olejom rakytníka rešetliakového
Sprchový gel obohatený o rakytníkový olej, ktorý zlepšuje kvalitu pokožky, zvyšuje pružnosť a vitalitu. Obsahuje minerály z Mŕtveho mora, vitamín E, aromatické oleje, bambucké maslo na zlepšenie pružnosti pokožky, olivový olej, med, olej z hroznových semienok, jojobový olej, aloe vera a mandľový olej. Zanecháva pokožku jemnú, energickú, so zamatovou textúrou a opojnou vôňou.

Prírodné mydlo s rakytníkom rešetliakovým
Jemné prírodné mydlo na tvár a telo s nádhernou vôňou. Obsahuje vysokú koncentráciu rakytníkového oleja v kombinácii s aloe vera, tea tree olejom, vitamínmi A, C, E a K a minerálmi z Mŕtveho mora. Hĺbkovo čistí póry, pomáha pri prevencii rôznych kožných problémov, ako sú ekzémy, akné, alergie, psoriáza, opary, hemeroidy, kožné plesne, praskliny a pod. Je vhodné aj na ošetrenie podráždenej pokožky, pri liečbe pohlavných infekcií a po pôrode. Je prevenciou proti dehydratácii pokožky, predchádza vráskam, poškodeniu slnkom a zosvetľuje škvrny.

Anti-Aging telový krém s rakytníkom rešetliakovým
Telový krém s olejom rakytníka rešetliakového, ktorý účinne spomaľuje starnutie pokožky. Je obohatený o vitamín E – hlavný anti-oxidant v našom tele, levanduľu, extrakt z aloe vera a minerály z Mŕtveho mora. Táto jedinečná kombinácia účinných látok dodáva pleti vlhkosť, zanecháva ju hladkú, pružnú a zregenerovanú. Tento krém je vynikajúci na ošetrenie vrások, na suchú pokožku, na pokožku poškodenú slnkom a pri chudnutí.

Vlasy: Šampón pre suché a farbené vlasy s olejom rakytníka rešetliakového
Šampón je obohatený o olej z rakytníka rešetliakového, proteíny, aromatické oleje, vitamín E, provitamín B5 a minerály z Mŕtveho mora. Svojím špeciálnym zložením vlasy chráni, vyživuje, obnovuje a zanecháva nádhernú vôňu. Vhodný na každodenné použitie.

Vlasová maska s olejom rakytníka rešetliakového
Minerálna maska obohatená o vysokú koncentráciu oleja rakytníka rešetliakového. Pomáha predchádzať zmenám, ktoré nastanú vo vlasoch v dôsledku používania chemických prípravkov, pri farbení, zosvetľovaní, fénovaní, pôsobením slnka či chladu a pod. Maska regeneruje rozštiepené končeky, zabraňuje strate farby vlasov, obsahuje vitamíny A, E a B5, mrkvový olej, bambucké maslo, silikón a má nádhernú opojnú vôňu.

Produkty z tejto rastliny hľadajte na http://www.hbdeadsea.sk/produkty

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM