Tlačové správy

RADÍME: Sám chlap doma? Vieme, ako si poradíte v domácnosti

Vaša nežnejšia polovička sa rozhodla užiť si leto s kamarátkami a vás čaká týždeň samoty v byte. Potrebujete sa postarať, aby všetko fungovalo, ako má. Žiadny strach, s praktickými pomocníkmi zvládnete každú situáciu!

Ilustračný obrázok k článku RADÍME: Sám chlap doma? Vieme, ako si poradíte v domácnosti
Zdroj: Webnoviny.sk

Nezaskočí vás ani nečakaná návšteva, poradíte si s pokrčenou košeľou a ako bonus môžete vašej partnerke pripraviť na privítanie dobrý obed.

Káva ako od profesionála

S automatickým espresso kávovarom Saeco GranBaristo (HD8966/01) je príprava skvelej kávy hračkou. Stačí si vybrať jednu zo 16 kávových špecialít, dotknúť sa prístroja a o chvíľu je výborná káva na stole. Okrem nezameniteľnej chuti urobí dojem aj bezchybnou penou. S takýmto pomocníkom si hanbu pred návštevou nikdy nespravíte.Kávovar sa dokáže automaticky čistiť a odstraňovať vodný kameň. Samozrejmosťou je mliečna funkcia, s ktorou pripraví dokonalé cappuccino alebo latte macchiatto.

Povysávané o pár minút

Najlepším parťákom každého chlapa pri upratovaní je Philips PowerPro Duo (FC6168/01). Ručný tyčový vysávač je pohodlný a bez otravných káblov. Pri vysávaní neobmedzuje, máte plnú voľnosť pohybu a dostanete sa všade. Maximálna flexibilita zaručuje aj čistenie ťažko dostupných miest. Napriek tomu je výkonný, trubica zachytí jedným ťahom všetok prach a chumáče. Vysávač očistí podlahy, koberce aj nábytok. Kefa hubice s pohonom dôkladne odstráni zvieracie chlpy.

Vyžehliť košeľu je hračka

Zo žehličky Philips Azurby, samozrejme, mali radosť najmä ženy, ale v prípade núdze výborne poslúži aj chlapovi. Optimálny dizajn a hmotnosť umožňuje jednoduché prechádzanie žehličky po oblečení, a to aj na ťažko dostupných miestach. Rýchlo sa zahreje a vďaka výkonnému naparovaniu výborne žehlí. S prídavným prúdom zvládne aj tie najnepoddajnejšie miesta a ak ju náhodou necháte po žehlení zapnutú, automaticky sa vypne. Aj vďaka jedinečnej žehliacej doske Easy8 od Philips budú hory neožehlených košieľ zázračne miznúť .

Obed v jednom hrnci

Philips Multicooker je univerzálny hrniec, v ktorom uvaríte všetko. Pokojne aj jednotlivé chody na sviatočný obed. Stačí pridať suroviny, vybrať vhodný program a prestrieť na stôl. Multicooker sa medzičasom pustí do varenia. Inteligentný hrniec má až 12 automatických programov. Vie variť polievky a piecť dezerty. Pripraví domáci jogurt aj mäso a zapečie cestoviny. Zvládne varenie v pare a po skončení udržuje ideálnu teplotu potravín. Multicooker môže začať pripravovať jedlo hneď, alebo s varením počká až 24 hodín. Rovnako jednoduché je aj čistenie. Pri väčšine receptov stačí umyť iba jeden hrniec.

http://www.philips.sk/c-m-ho/varenie www.multicooker.sk

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

RADÍME: Sám chlap doma? Vieme, ako si poradíte v domácnosti
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM