Alexandra Kolínská Krimi

Reakcia rušňovodiča mužovi zachránila život: Opitý ležal na koľajniciach!

Na železničnej zastávke v Ťahanovciach sa odohral kuriózny prípad. V akcii boli policajti ale aj záchranári.

Ilustračný obrázok k článku Reakcia rušňovodiča mužovi zachránila život: Opitý ležal na koľajniciach!
Zdroj: Dnes24.sk

Vlak na linke Kostoľany n/H – Košice) mal netradičné zastavenie. „V utorok 15.9.2015 o 10:18 hodine k zastaveniu vlaku pred osobou mužského pohlavia ležiacou v koľaji. Po dohode s PZ SR osoba bola vlakovým personálom premiestnená mimo koľaj a odvezená privolanou RZP,“ informovala nás hovorkyňa železníc, Martina Pavliková.

Na miesto po pár minútach prišli samozrejme aj policajti. „Policajná hliadka, ktorá bola na miesto vyslaná zistila, že v žel. zastávke je odstavený osobný vlak, ktorého rušňovodič zastavil vlak v plánovanej žel.zastávke Ťahanovce, následne vystúpil z vlaku a z koľajiska vytiahol osobu, ktorá ležala v koľajisku a bola značne pod vplyvom alkoholu,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

„Rušňovodič si osobu všimol a videl, že sa snažila postavil, ale nepodarilo sa jej to. Policajnej hliadke muž uviedol, že chcel cestovať vlakom, ale nakoľko bol pod vplyvom alkoholu, zamotala sa mu hlava a nešťastnou náhodou spadol do koľajiska, snažil sa vstať ale nepodarilo sa mu to,“ dodala Mésarová. Následne ho previezli bez zranenia pracovníkmi RZP do košickej nemocnice.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM