Richard Rovinsky Od Vás

Reklama sa v dnešnej dobe (ne)vypláca

Zaujímavé video reklamnej kampane firmy T-Systems.

Trefná reklamná kampaň sa v dnešnej dobe nevypláca, prečo? No veď vidíte sami na videu ktoré bolo natočené v jednom z barov v centre mesta Košice. Kampaň: „Potrebujeme čisté IT hlavy“ sa zobrazuje v určitých intervaloch na obrazovkách pri vchode do podniku.

Okolo idúci by si ani chyby nevšimol no zdatnejší angličtinár si chybu nájde veľmi rýchlo. Chybná adresa www.t-systems.sk/carrer mala znieť www.t-systems.sk/career

A tak sme oslovili samotnú firmu T-Systems kde sme sa dozvedeli, že s najväčšou pravdepodobnosťou došlo k chybe pri konečnom spracovaní podkladov. Následne padla taká istá otázka na firmu Boomerang Media, ktorá mala reklamu na starosti. Od nej sme sa dozvedeli, že za obsah nezodpovedá reklamná agentúra ale zákazník a jeho podklady.

Takže aby sme si to zhrnuli. T-Systems platí ťažké peniaze za reklamu, ktorá mu má pomôcť s náborom šikovných ľudí a nesie aj zodpovednosť za obsah reklamy. Do tohto bodu je to všetko super no, to že firme Boomerangmedia nevadia zle reklamy je obdivuhodné. V dnešnej dobe nikomu nezáleží či je to tak alebo onak, proste urobia to tak ako si to zákazník želá a nestarajú sa.

Reklama sa v dnešnej dobe (ne)vypláca
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM