Zuzana Vajayová Rôzne

Rodičia s deťmi majú možnosť prežiť noc v ZOO

Malí návštevníci majú tento rok v Košiciach možnosť stráviť noc v ZOO. Čakajú tam na nich nefalšované zvuky divokých šeliem, opojné volanie nočných vtákov, presuny a dupotanie koní, škrekot opičiek, vôňa lesa, či čerstvo pokosenej trávy.

Rodičia s deťmi môžu stanovať priamo v ZOO Košice s večerou, raňajkami a sprievodcom.

Noc v ZOO rozširuje rad nových podujatí, s ktorými košická ZOO pre svoje zatraktívnenie prichádza. „Tento rok sme si pripravili pre Noc v ZOO ešte dva termíny, a to 9. a 23. augusta. Cena na osobu je 13 eur a zahŕňa aj stravu, ubytovanie v dvojmiestnych stanoch a sprievodcovské služby. Záujemcovia sa musia vopred hlásiť na našich telefónnych číslach,“ pripomenula Eva Malešová z oddelenia propagácie košickej ZOO. Návštevníci si budú môcť prezrieť celú ZOO za tmy, prejsť sa novým náučným chodníkom, prípadne s rodičmi využiť kryté ohnisko. „Dúfame, že bude dobré počasie, aby si návštevníci mohli noc vychutnať a využiť všetky chodníky našej rozlohou najväčšej ZOO v strednej Európe,“ dodala Malešová.

ZOO Košice je tiež členom organizácie Košice – Turizmus, ktorá podujatie marketingovo podporila. „Medzi naše ciele patrí tiež zatraktívnenie Košíc ako destinácie pre rodiny s deťmi a toto podujatie je ideálne na prilákanie nových návštevníkov. Prostredníctvom takýchto zážitkov chceme prezentovať Košice ako miesto, ktoré je možné vychutnať si všetkými zmyslami a v ktorom sa dá tiež stráviť letná dovolenka,“ doplnila marketingová manažérka organizácie Lenka Zajacová.

Zdroj: TASR Foto: Ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM