Alexandra Kolínská Od Vás

Rozruch a hádky na pošte: Košičania už kvôli rekonštrukcii strácajú nervy! VIDEO

Nik z nás nemá rád dlhé čakanie v rade, často pri tom dochádza ku konfrontáciám. Náš čitateľ sa dostal do obdobnej situácie a to priamo na jednej z košických pôšt. Podľa jeho vyjadrenia, sa Košičania snažili nájsť cesty, ako sa vyhnúť dlhému čakaniu, pozrite si video.

Ilustračný obrázok k článku Rozruch a hádky na pošte: Košičania už kvôli rekonštrukcii strácajú nervy! VIDEO
Zdroj: Dnes24.sk

Dlhé státie v rade je často nepríjemné. Tí menej trpezlivejší sa snažia hľadať cestičky, ako sa čakaniu vyhnúť. Takáto situácia sa mala podľa nášho čitateľa stať aj na pošte v Ťahanovciach. „Stálo tam 23 ľudí, čakali sme 22 minút. Päťkrát prišli ľudia, ktorí sa predbehli a ostatní sa preto začali hádať. Každý tam čaká a mnohí si nájdu výhovorku, že sa len niečo opýtajú a potom sa predbehnú,“ uviedol autor videa Pavol T.

„Na tej pošte je vždy toľko ľudí, nech tam prídete kedykoľvek. Písal som aj na samotnú poštu, no neviem, či s tým niečo spravia. Je pravda, že je to provizorná prevádzka kvôli rekonštrukcii, ale to nie je normálne v roku 2015,“ povedal.

Na vzniknutú situáciu sme sa opýtali aj vedúcej Pošty na pobočke č. 13 v Ťahanovciach. „Neviem o tom, nedostala som žiadny podnet od službykonajúcej vedúcej. Momentálne sme v náhradných priestoroch kvôli rekonštrukcii. Teraz sme v suteréne, ale pokiaľ ja som videla na kamere a pokiaľ som bola dole, tak tam stálo maximálne pätnásť ľudí a pristupovali k okienkam jednotlivo. Čiže ten čas, kým sa tam dostali bol maximálne 5–7 minút.,“ informovala nás.

„Po rekonštrukcii bude samozrejme obsluha rýchlejšia. Termín ukončenia rekonštrukcie je do konca tohto mesiaca,“ povedala vedúca pobočky pošty k rekonštrukcii.

Foto a video: Pavol T.

VIDEO: Na košickej pošte dochádzalo ku konfrontáciám!
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM