Tlačové správy

Schudnúť vám pomôžu v kúpeľoch, hmotnosť postrážia potraviny Norbi Update

Obávate, že s prichádzajúcou zimou a vrstvami oblečenia vás obalia tukové vankúšiky? Vyhnite sa tomu a skúste redukčný pobyt v kúpeľoch, ktorý organizujú Bardejovské kúpele, a.s., či špeciálne len pre ženy Kúpele Luhačovice (Lázně Luhačovice), a. s.

Ilustračný obrázok k článku Schudnúť vám pomôžu v kúpeľoch, hmotnosť postrážia potraviny Norbi Update
Zdroj: Dnes24.sk

Redukčný pobyt zameraný na liečbu obezity v Bardejovských kúpeľoch zahŕňa, okrem ubytovania na dva týždne, aj plnú penziu s racionálnou stravou, 8 prednášok lekára, asistenta výživy, rehabilitačného pracovníka a zdravotnej sestry, či 2-krát poradenstvo u psychológa. Pobyt Wellness pre aktívne ženy, pod vedením profesionálneho trénera, v Luhačovických kúpeľoch trvá 7 nocí, ktoré sú v cene pobytu spolu s plnou penziou. Wellness balíček tiež obsahuje napríklad jeden prírodný uhličitý kúpeľ, klasickú čiastočnú masáž, Spa rituál tváre, voľný vstup do wellness aj fitness centra, ale aj nočného klubu. Ak si chcete po pobyte udržať váhu, môžete vyskúšať potraviny Norbi Update, ktoré sú bez pridaného cukru, s nízkym obsahom sacharidov a nízkym glykemickým indexom, takže nemusíte držať diétu, kilá pôjdu dole ľahko aj samé.

„Ak sa rozhodnete pre pobyt v Bardejovských kúpeľoch, čaká vás tiež vstupné a výstupné lekárske vyšetrenie, EKG vyšetrenie, pravidelné meranie krvného tlaku, pulzu, obvodu pása, váženie, odbery – tukový metabolizmus, či USB abdomeru, Fibroscan. V roku 2014 sú ešte dva termíny nástupu a to 12. 10. – 25. 10. a 9. 11. – 22. 11. Pri príchode každý klient dostane brožúru s dôležitými informáciami ,,Začíname chudnúť“. Pobyt sa uskutoční len za predpokladu prihlásenia minimálne 5 klientov. V cene pobytu Bardejovské kúpele ponúkajú rôzne procedúry, akými sú 8-krát fitness, 5 klasických masáží a 5 prístrojových lymfodrenáží, tri 2 hodinové vstupy do Wellness Spa. Klienti absolvujú aj 5-krát skupinový telocvik, 5 minerálnych kúpeľov a 10-krát sa vyberú na Nordic Walking, chôdzu s palicami,“ hovorí ekonomicko-obchodná riaditeľka Bardejovských kúpeľov, a.s. Ing. Tamara Šatanková.

Klienti, ktorí sa zúčastnia redukčného pobytu v jedných z najobľúbenejších slovenských kúpeľoch – Bardejovských, sa môžu tešiť na krásne, tiché prostredie obklopené lesmi, čistý vzduch a relax. Vychutnať si môžu aj najsilnejšie mineralizovaný prameň na Slovensku, Herkules, ale aj ďalšie minerálne pitné pramene. Navštíviť sa oplatí aj Múzeum ľudovej architektúry – Skanzen, ktorý je najstarším zariadením svojho druhu na Slovensku. Je tu rozmiestnených 24 expozičných objektov prezentujúcich ľudovú kultúru a staviteľstvo slovenského a rusínskeho obyvateľstva, žijúceho v regióne horného Šariša a severného Zemplína. Skanzen bol sprístupnený v roku 1965 a objekty pochádzajú z 19. a 20. storočia.

Ženy, ktoré si vyberú Wellness pobyt v Kúpeľoch Luhačovice, si okrem už spomínaného wellness balíčka užijú aj slávnostnú večeru vo Francúzskej reštaurácii, wellness kúpeľ s prísadou vonnej esencie, 25 minútovú masáž podľa vlastného výberu a prístrojovú anticelulitídovú masáž. „Absolvujú tiež konzultáciu s lekárom, diagnostiku zdravotného stavu, vyšetrenie ,,Inbody“ s individuálnou konzultáciou pohybového plánu s trénerom a pohybový program. Požičanie županu a WiFi pripojenie na izbe majú zdarma. Najbližšie termíny pobytov sú 19. 10. – 26. 10. a 9. 11. – 16. 11. 2014. Po celú dobu pobytu sa o ženy postará profesionálny tréner, s ktorým absolvujú 15-krát pohybovú aktivitu, či už outdoorovú – napríklad cyklistiku, nordic walking, či geocashing, alebo indoorovú – bosu, cardio step, pilates, či aqua aerobik. Zúčastnia sa aj troch prednášok o zdravom životnom štýle a denne si môžu užiť neobmedzený vstup do bazénu a fitness centra,“ poznamenal Ing. Jiří Dědek, MBA, výkonný riaditeľ Kúpeľov Luhačovice.

Počas pobytu v Kúpeľoch Luhačovice si môžu ženy vychutnať aj tematické prehliadky kúpeľov, či prechádzky s výkladom o minerálnych prameňoch a liečebných účinkoch, alebo o kúpeľnej liečbe a metódach liečby teraz aj v minulosti. Na svoje si prídu aj tie, ktoré zaujíma architektúra, keďže si tu môžu pozrieť diela najvýznamnejšieho slovenského architekta Dušana Jurkoviča. Aktívne ženy si zas môžu požičať bicykle a ísť na výlet po vyznačených trasách v okolí Luhačovíc a Bielych Karpát, či využiť bežecké trate.

Keď už sa vrátite z redukčného, či wellness pobytu v kúpeľoch, skúste si váhu udržať. ,,Ľahko a bez problémov sa vám to podarí, ak do jedálnička zahrniete potraviny značky Norbi Update. Všetky výrobky sú vhodné pre ľudí, ktorí chcú schudnúť, majú vysokú hladinu cholesterolu, diabetikov, športovcov ale aj tých, ktorí sa chcú zdravo stravovať. V predajniach nájdete široký sortiment, ktorý sa stále rozširuje a obnovuje. Po konzumácii týchto potravín zostanete sýti dlhšie než po bežných potravinách, keďže majú nízky obsah sacharidov a nízky glykemický index a podľa ich výšky sa potraviny delia do troch skupín. Jedinečné potraviny Norbi Update sú dostupné vo všetkých regiónoch Slovenska, predajňa je takmer v každom väčšom okresnom meste,“ informoval o tom Ing. Ivan Gallo, konateľ spoločnosti Norbi Update.

Viac informácií nájdete na stránkach www.kupele-bj.sk, www.LazneLuhacovice.cz , www.HotelAlexandria.cz, www.update.sk.

Schudnúť vám pomôžu v kúpeľoch, hmotnosť postrážia potraviny Norbi Update
9
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM