Alexandra Kolínská Rôzne

Sexuálne radovánky na verejnosti, opilec pod lavičkou, či problémy so štartovaním: Kuriózne hlásenia na košickú políciu!

Nielen výtržnosti či bezdomovci zamestnávajú košických policajtov. Na mužov zákona sa obracali ľudia aj v iných situáciách. Niektoré hlásenia boli kuriózne.

Ilustračný obrázok k článku Sexuálne radovánky na verejnosti, opilec pod lavičkou, či problémy so štartovaním: Kuriózne hlásenia na košickú políciu!
Zdroj: TASR

Mestskí policajti v Košiciach zasahujú pri rôznych žiadostiach o pomoc. Košičania sa však na nich obracajú aj s kurióznymi prípadmi a požiadavkami, ktoré nie vždy sú také, ako na prvý pohľad vyzerajú.

„Za minulý rok, sme zaznamenali štyri nezvyčajné podnety a žiadosti občanov,“ uvádza starší referent Mestskej polície Peter Geršák. „Prvým prípadom bola žiadosť občana o pomoc hliadky mestskej polície, nakoľko nevedel naštartovať svoje osobné motorové vozidlo a aby hliadka nezabudla, doniesla aj štartovacie káble a pomohla mu vozidlo naštartovať,“ povedal.

Ďalšou kuriozitou podľa referenta bol oznam občana na podnapitého muža, ktorý leží pod lavičkou na zastávke MHD. „Preverením na mieste, hliadka zistila pracovníka MÚ, ktorý uvedenú lavičku opravoval,“ informoval nás Geršák.

O tom, že nie vždy je všetko tak, ako to vyzerá svedčí aj tretí prípad. „Oznam občana na to, že na vyhradenom parkovisku pre konkrétne vozidlo (EČV) a občana ZŤP, už štyri dni žiadne vozidlo neparkuje. Preverovaním bolo zistené, že občan, ktorý má vyhradené miesto pre ZŤP, bol v domácej starostlivosti u svojho syna, ktorý býval na inej adrese v Košiciach,“ povedal Geršák.

Štvrtý kuriózny telefonát bol podľa neho oznam občana, ktorý sa pohoršoval na pohlavný akt, ktorý v centre mesta na Kasárenskom námestí o 10:30 hodine na verejnej zeleni, prevádzali neprispôsobivé osoby. „Prípad zachytila aj bezpečnostná kamera mestskej polície,“ dodal.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM