Barbara Dallosová Krimi

Škrtenie, bitka, kopance: Z brutálneho útoku na dôchodcu (63) pri Košiciach polícia obvinila Petra (25) a Dávida (23)

Mladíci z Košického okresu mali podľa polície dôchodcu okradnúť, ich metódy boli ale mimoriadne násilné. Peter a Dávid sú už podľa policajnej správy v rukách mužov zákona...

Ilustračný obrázok k článku Škrtenie, bitka, kopance: Z brutálneho útoku na dôchodcu (63) pri Košiciach polícia obvinila Petra (25) a Dávida (23)
Zdroj: TASR

Zo zločinu lúpeže obvinili kriminalisti dvoch mužov z okresu Košice-okolie, ktorí v marci tohto roka na schodisku pred miestnym pohostinstvom v obci Valaliky (okres Košice-okolie) napadli 63-ročného dôchodcu. Ako dnes informoval košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó, polícia obvinila 25-ročného Petra a 23-ročného Dávida.

,,Zozadu pristúpili k 63-ročnému dôchodcovi, začali ho škrtiť a do úst mu vtlačili handru. Následne ho udierali päsťami do tváre, roztrhli mu koženú bundu, prehľadali ho a odcudzili mu peňaženku s dokladmi, finančnou hotovosťou a okuliare. Potom ho zhodili na zem, kde ho ešte kopali," opísal útok Szabó. Dôchodcovi tým spôsobili zranenia a škodu na odcudzených veciach vo výške 250 eur.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM